Setari Cookie-uri

Retro-horoscop: Ce semnificații au planetele retrograde, mesagerii schimbării

Află cum te influnețează planetele retrograde!

Marte retrograd

Marte retrograd acționează ca o armă cu două tăișuri. Pe de-o parte, ne stimula și ne va ambiționa, dar pe de cealaltă parte va accentua spiritul de competiție până la absurd, mai ales în cazul Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor. Planeta se poate dovedi a fi problematică și în dragoste, îndemnând partenerii să încerce să îl domine pe celălalt, să îl țină în frâu sau chiar să îl impiedice să obțină succesul.

Următoare fază retrogradă a lui Marte va avea loc pe 9 septembrie în Berbec și va continua până pe 14 noiembrie.

Jupiter retrograd

În mers normal, Jupiter este considerat Marele Benefic pentru atrage după sine numeroase binecuvântări, de multe ori venite după ani de chin. Retrograd, acționează pe mai multe paliere, dar cu siguranță nu atrage ghinionul. Partea frumoasă a lui Jupiter retrograd este acea cî dă un aer de optimism și accentuează dorința de aventuri, de explorare, de căutare activă.

Citește și:

Pe de cealaltă parte, acționează și asupra instinctelor care ne fac să căutăm plăcerile, motiv pentru care poate aduce lăcomie, neglijență, risipire sau promiscuitate sexuală.

Jupiter a intrat în fază retrogradă pe 14 mai în Capricorn și își va păstra poziția până pe 13 septembrie.

Saturn retrograd

Dacă Jupiter e Marele Benefic, atunci Saturn e Marele Profesor. Indiferent dacă e în fază normală sau retrogradă, ne va scoate la tablă. Atunci când este retrograd, Saturn ne va obliga să ne asumăm greșelile și problemele din trecut, indiferent că vorbim de această viață sau de viețile anterioare. De asemenea, ne va pune la îndemână taote uneltele de care avem nevoie pentru a ne îndeplini misiunea, dar va trebui să muncim pentru ele prin introspecție, autoexploare emoțională și vindecarea traumelor.

Citește și:

Următoarea fază de mers retrograd al lui Saturn va începe pe 2 iulie și se va termina pe 17 decembrie.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc