Retro-horoscop: Ce semnificații au planetele retrograde, mesagerii schimbării

Retro-horoscop: Ce semnificații au planetele retrograde, mesagerii schimbării

Află cum te influnețează planetele retrograde!

Uranus retrograd

Uranus retrograd ne transformă pe toți în Don Quixote, gata să ne batem cu morile de vânt. Deși acțiunea acestei planete e mai degrabă colectivă, fiecare dintre noi va resimți un val de rebeliune venit din partea acestei planete.

Atunci când Uranus intră în faza retrogradă, este momentul acțiunii sociale, a schimbărilor majore, a implicării în viața comunității. Următoarea fază de retrogradare va începe pe 15 august 2020 în Taur și va rămâne aici până pe 11 ianuarie 2021.

Neptun retrograd

Neptun retrograd activează în fiecare dintre noi talentele oculte latente. E o perioadă delicată pentru echilibrul interior, pentru că în acest moment suntem mai expuși și mai vulnerabili în fața influențelor energetice exterioare.

De asemenea, vom fi tentați să fim creativi, iscusiți, dibaci, dar cu scopuri nefaste. Balanța morală este puternic înclinată în perioadele în care Neptun este retrograd și trebuie să ne luptăm cu noi înșine pentru a o echilibra.

Următoarea fază retrogradă a lui Neptun va avea loc pe 23 iunie în Pești și va dura până pe 29 noiembrie.

Pluto retrograd

La fel ca Uranus, și Pluto este o planeta cu influență colectivă, dar acest lucru nu înseamnă că nu îi vom simți influența și la nivel individual. De regulă, scopurile generale par imposibil de atins în această perioadă și pare că în loc să ne apropiem de ele, ne îndepărtăm și mai tare.

Le nivel personal, Pluto retrograd activează energia sexuală. Pentru unii dintre noi, nu înseamnă altceva decât că vom avea o dispoziție mai romantică sau suntem mai deschiși către aventuri de această natură, dar pentru alții se poate traduce prin folosirea sexualității și puterii de seducție pentru obținerea unor foloase.

Pluto a intrat în retrograd pe 25 aprilie în Capricorn și va merge așa până pe 4 octombrie.

Foto Mohamed Ali Elmeshad/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri