Setari Cookie-uri

Horoscop Iunie 2020: Momentul în care acceptăm adevărul din oglinda sufletului

Citește horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Luna iunie vine cu conjuncturi astrale menite să ne pună pe gânduri și să privim în două direcții. Întâi, trebuie să privim în interior, în noi înșine și să facem acest lucru cu sinceritate. Indiferent dacă ne place sau nu ce se oglindește în sufletul nostru, trebuie să acceptăm starea de fapt ca să o putem schimba în mai bine. Apoi, în al doilea rând, și musai în această ordine trebuie să rpivim către viitor. Saturn se află încă în Vărsător, iar acest lucru ne va impinge la progress, la schimbare, la găsirea unor soluții.

Eclipsa de Lună din Săgetător de pe 5 iunie, precum și cea de Soare din 21 iunie vin să accentueze această nevoie de sinceritate față de noi înșine, în special cu privire la sentimentele pe care le avem pentru familie sau pentru partenerii de cuplu.

Citește și:

De asemenea, intrarea lui Mercur în retrograd de pe 18 iunie va funcționa ca un arc, o trambulină care ne va propulsa pe drumul către autocunoaștere.

Citește horoscopul zilnic și află ce și-au pregătit astrele!

Horoscopul pentru luna Iunie

Horoscop iunie Berbec

Nativii în Berbec vor avea o lună foarte plină în special în ceea ce privește relațiile de familie. Este drept că o bună parte dintre acești native se pot pregăti de un eveniment major, așa cum ar fi legarea destinelor sau venirea pe lume a unui copil. Cu siguranță viețile lor vor trece printr-o transformare profundă, în special de pe 14 iunie, atunci când Luna, cu energie eminamente feminină și fertilă va intra în semnul lor.

Horoscop iunie Taur

Nativii în Taur vor avea o misiune destul de dificilă în această lună. De regulă, acești nativi sunt foarte ospitalieri și sar în ajutorul celor dragi de fiecare data când aceștia au nevoie. Dacă ar fi să își recunoască foarte sinceri, nu o data li s-a întâmplat celor născuți în Taur să se lase pe ei pe plan secund doar pentru a le face pe plac celor din jur. Chiar dacă nu e ușor, nativii acestei zodii trebuie să pună un pic de distanță între ei și acești oameni, indiferent cine ar fi ei.

Citește și:

Horoscop iunie Gemeni

Cu Mercur, patronul lor, în mers retrograd, nativii în Gemeni vor avea o lună plină de provocări. Înainte de toate, examenul sincerității de care vorbeam la început va fi destul de greoi pentru ei. Chiar și așa, Gemenii nu pot pune toate neajunsurile în cârca lui Mercur. A venit momentul să scape de obiceiul lor superficial de a ascunde sub preș tot ce nu le convine și să își facă ordine în viața profesională și mai ales, în cea sentimentală.

De asemenea, li se recomandă atenție sporită la tot ce înseamnă promisiuni rapide de îmbogățire. Chiar dacă sună foarte tentant, în această lună nu se anunță câștiguri financiare obținute fără efort.

Horoscop iunie Rac

Pe 21 iunie se anunță o zi extrem de interesantă pentru Raci. Atât Luna cât și Soarele se vor afla în semnul lor. Mai mult de atât, va avea loc și o eclipse de Soare în această zi. Pentru ei este semn că li se poate acorda o a doua șansă sau au prilejul să o ia de la început. Acest nou început poate să fie inclusiv profesional, dar având în vedere că Luna este și ea prezentă, cel mai probabil vor primi o a doua șansă în dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc