Setari Cookie-uri

Horoscop Iunie 2020: Momentul în care acceptăm adevărul din oglinda sufletului

Citește horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Horoscop iunie Leu

Nativii în Leu vor avea o lună plină, destul de complicate, dar care se va încheia cu satisfacții de toate felurile. Înainte de orice, dacă vor trece testul sincerității cu propria persoană, vor primi câteva răspunsuri cu privire la viața emoțională și la relația de cuplu. Le place sau nu, trebuie să ia niște decizii serioase în acest sens. Chiar dacă vor avea de trecut o cumpănă în acest sens, trebuie să își aducă aminte că oricum ar fi, tot răul e spre bine.

De asemenea, chiar dacă nu sunt total mulțumiți de viața profesională, nu e deloc exclus să le pice în brațe un proiect care le poate aduce un venit subtanțial.

Horoscop iunie Fecioară

Nativii în Fecioară ar face bine să fie foarte precauți în această lună, indiferent că e vorba de investiții financiare, de relația de cuplu sau de planificarea viitorului profesional. De regulă nu sunt cei mai impulsivi nativi din zodiac, dar influenta lui Saturn în Vărsător îi poate face să își piardă precauția caracteristică.

Citește și:

De asemenea, chiar dacă măsurile de urgență s-au mai relaxat, nu le este deloc indicat să se avânte în deplasări lungi decât dacă este ceva extrem, extrem de important.

Horoscop iunie Balanță

Nativii în Balanță vor fi nevoiți să accepte câteva adevăruri neplăcute cu privire la relațiile lor, atât în ceea ce privește propriile comportamente, cât și defectele partenerilor. Un potential conflict poate izbucni mai mult decât oricând, dar este foarte important să îl gestioneze sau chiar să îl dezamorseze din timp cu o sinceritate calmă, eventual fără reproș.

Profesional, e drept că au văzut și zile mai bune, dar situația nu e încă disperată. E foarte posibil să le iasă în cale o propunere de colaborare, fie și pe termen scurt, care îi poate ajuta să își rotunjească veniturile.

Citește și:

Horoscop iunie Scorpion

De multe ori, nativii în Scoprion se simt neînțeleși de oamenii pe care îi iubesc, mai ales de familie. Chiar dacă nu este doar vina lor, cei născuți în această zodie trebuie să se privească serios în oglindă și să depisteze unde greșesc și ei. Doar așa își pot da seama dacă pot și trebuie să repare un astfel de relație sau dacă îi pot pune capăt definitiv, indiferent de ce tip de legătură e vorba. E greu și dureros de acceptat, dar adevărul este că uneori oamenii de care suntem legați prin sânge și sentimente de datorie pot fi toxici și nocivi. Așadar, dacă se mai poate repara ceva, Scorpionii o pot face. Dar dacă nu, singurul lucru care le rămâne de făcut este să privească în viitor cu speranță și chiar cu iertare, dar departe de cei care i-au rănit.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc