Setari Cookie-uri

Horoscop Iunie 2020: Momentul în care acceptăm adevărul din oglinda sufletului

Citește horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Horoscop iunie Săgetător

Cele mai bune vești pentru Săgetător vor veni pe plan profesional. Din punct de vedere financiar, au traversat o perioadă delicate și complicate, dar încet, încet lucrurile par să se așeze. În cazul celor care sunt în căutarea unui nou loc de muncă sau chiar a unei convertiri profesionale complete, e bine de știut că aceasta va începe cu un examen de sinceritate.

Săgetătorii trebuie să fie foarte onești cu ei și să treacă concret, negru pe alb, toate talentele și abilitățile pe care le au, cele pe care nu le au și cele pe care ar putea să le învețe, abia apoi să pornească spre noi orizonturi profesionale care le pot oferi succes financiar.

Horoscop iunie Capricorn

Încăpățânarea tipică a nativilor în Capricorn va ieși la iveală în iunie, iar acest lucru le poate cauza numeroase neplăceri. De undeva de pe bolta cerească, pare că Mercur retrograd hotărât să le ridice tot soiul de piedici celor născuți în această zodie.

Citește și:

În mod normal, Capricornii reacționează impulsiv doar sub oboseală sau nedreptate extremă. Prin urmare, în toată perioada următoare, li se recomandaă să fie mai atenți la propriile reacții și nevoi, un pic mai blânzi cu ei și ceva mai înțelegători cu ceilalți pentru a evita orice conflict pe plan personal sau profesional.

Horoscop iunie Vărsător

Nativii în Vărsător vor avea parte de o lună surprinzător de profitabilă din punct de vedere financiar. Pe de cealaltă parte, se pot naște tensiuni în familie pentru că sunt tentați să se comporte ca și cum lumea se învârte în jurul lor. Nu vor să audă ce au ceilalți de zis, întrerup discuții care nu au legătură cu ei sau încearcă să proiecteze propriile dorințe, trăiri sau nevoi asupra celor din jur. În general, Vărsătorii nu fac acest lucru intenționat, dar o fac des și dacă nu conștientizează acest aspect, riscă să îi rănească pe cei apropiați.

Citește și:

Horoscop iunie Pești

Luna iunie va veni cu câteva provocări interesante pe cei născuți în Pești, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cu un pic de curaj, vor ajunge să se autoexploreze suficient de adânc încât să descopere ce frică, ce anxietate îi ține pe loc. Din momentul în care vor putea să facă acest lucru, vor privi toată lumea dintr-o perspectivă mai amplă și, complet surprinzător și necaracteristic, poate chiar optimistă. Trebuie doar să facă acest prim pas către ei înșiși, iar de restul va avea grijă Universul.

Foto Mia Stendal/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc