Setari Cookie-uri

Luna Căpșună și Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie: pregătiți-va pentru o furtună emoțională și spirituală

Eclipsa de Lună care are loc în 5 iunie va aduce un ecou puternic asupra planului emoțional și spiritual. Astrologic vorbind, influența unei Eclipse de Lună poate dura până la 6 luni, însă de data aceasta va fi mult mai intens, pentru că la scurt timp vor avea loc încă două evenimente astrale importante: Eclipsa de Soare din 21 iunie și Eclipsa de Luna din 5 iulie. Ne pregătim pentru provocări și schimbări majore în plan sentimental și personal, fiindu-ne zdruncinate relațiile și credințele.

Eclipsa de Lună din 5 iunie 2020 poate fi văzută și admirată de pe continentele Africa, Asia, o bună parte din Australia, dar și în Orientul Apropiat sau deasupra Oceanului Indian. Parțial, este vizibilă și în Europa.

Luna plină în Săgetător și Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie: interpretări astrologice

E timpul să devenim o variantă mai bună a noastră

Astrologic vorbind, influențele Lunii Pline în Săgetător din 5 iunie merg către planul personal, venind cu provocarea de a învăța sau a trăi experiențe și lucruri noi, menite să ne îmbogățească planul emoțional și spiritual. Această Lună Plină ne împinge să ne extindem baza de cunoștințe, să ne apucăm de unele cursuri sau să luăm decizia de a face o schimbare în carieră, să ne perfecționăm unele cunoștințe sau să luăm unele acreditări/certificări, în tot cazul ne îndeamnă la dezvoltare pe plan cultural și în carieră. Tot acum putem pune bazele unui drum mai lung, putem începe să dezvoltăm o idee de afaceri cu care rezonăm și pe care chiar începem să o punem în practică, să o proiectăm în viitor cu elemente clare, realizabile, fără a visa cu ochii deschiși.

Citește și:

Sigur că provocările de acest gen iau naștere din neliniști, neajunsuri sau pur și simplu din dorința de a facee ceea ce ne dorim în viață. Ele vin cu responsabilități mari ce vor cădea pe umerii noștri, atrăgând totodată neliniști, tensiuni și stres. Este important să ne gândim deja la metode de relaxare, de îmbunătățire în stilul de viață și la un mai bun management al stresului.

eclipsa de luna si luna plina capsuna in sagetator 5 iunie 2020

Foto: By muratart/shutterstock.com

Eclipsa de Lună și Luna plină din 5 iunie 2020: transformare personală

Peste toate acestea convingerile personale vor juca un rol important în peisajul spiritual și emoțional individual. Și aici vom avea provocări, unele chiar majore. Vom trece printr-o perioadă de restructurare, sistemul nostru de credințe și valori este zdruncinat, fiind capabili de transformare acolo unde este cazul, cu scopul suprem de a ne revendica puterea personală.

Citește și:

Prin urmare, este foarte posibil să întâlnim oameni sau să trecem prin situații care ne pot schimba totalmente sistemul de valori și credințele, reorientându-ne către o înțelegere profundă a vieții. Prioritățile se pot schimba, iar oamenii se pot schimba și ei , cu scopul suprem de a deveni mai buni, spirituali, mai ancoreati în realitatea din jur și concetati la nevoile celorlalți.

Relațiile de dragoste: va fi pace sau război?

Eclipsa de Lună de pe 5 iunie este o eclipsă prin penumbră, cu o magnitudine de penumbră de 0,5683. Tot acum vorbim și despre Luna Plină în Săgetător, Luna Căpșună care influențează în mod direct relațiile de iubire.

Cu o lună plină în Săgetător, accentul va fi pus pe dorința de explorare și redescoperire, însă de această dată la nivel individual, independent de partenerul de viață, de iubit/iubită sau de familie. Ca un soi de redescoperire a sinelui din prezent, a nevoilor emoționale actuale și a reconturării unui sine actual, privit cu sinceritate. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc