Setari Cookie-uri

Luna Căpșună și Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie: pregătiți-va pentru o furtună emoțională și spirituală

Eclipsa de Lună care are loc în 5 iunie va aduce un ecou puternic asupra planului emoțional și spiritual. Astrologic vorbind, influența unei Eclipse de Lună poate dura până la 6 luni, însă de data aceasta va fi mult mai intens, pentru că la scurt timp vor avea loc încă două evenimente astrale importante: Eclipsa de Soare din 21 iunie și Eclipsa de Luna din 5 iulie. Ne pregătim pentru provocări și schimbări majore în plan sentimental și personal, fiindu-ne zdruncinate relațiile și credințele.

Nu vorbim despre înșelarea partenerului (deși este posibilă), cât mai degrabă de nevoia de spațiu personal, de ușoară distanțare, de interiorizare. Cei mai afectați de aceste influențe astrale vor fi nativii din zodiile Săgetător și Gemeni, însă și celelalte semne zodiacale vor primi aceste influențe astrale, într-o măsură mai mică, dar suficientă pentru a le zdruncina viața.

Sigur că această îndepărtare sau interiorizare în raport cu partenerul de viață poate crea tensiuni, ducând la certuri sau chiar la riscul despărțirii. Este important să gestionăm cu blândețe impulsurile pe care le simțim și să le punem în contextul relației noastre, pentru a nu înrăutăți lucrurile.

Un aspect benefic îl reprezintă puterea de a învață din lecțiile trecutului. Unii dintre noi se vor întoarce la unele amintiri, experiențe relaționale, reușind să extragă nu suferințele, ci lecțiile ce trebuie învățate din modul în care au gestionat unele reacții, mânați poate de impulsivitate, mândrie sau idealuri ce nu țineau de dragoste, ci de alte planuri ale vieții.

Citește și:

Legăturile karmice sunt favorizate în această perioada, așadar este posibil ca unii dintre noi să reintre în contcat, mai mult sau mai puțin direc, cu foste iubiri. Aceste întâlniri față în față sau în alt context pot fi foarte tulburătoare, cu atât mai mult cu cât relațiile scoase acum la lumina în context astral sunt cele mai puternice, acelea care au lăsat un ecou adânc sau care au dus la schimbări majore ale partenerilor – așa-numitele legături karmice. Avem de-a face cu o energie extrem de puternică care cere să fie eliberată, soluționată, încheiată o relație sentimentală din trecut.

La un alt nivel, unele persoane pot întâlni sufletul pereche sau o persoană care le răscolește intens emoțiile, trăirile și pot avea uneori un inexplicabil și irațional sentiment de familiaritate, de deja-vu sau de „deja trăit”.

Citește și:

Să nu uităm că în 5 iunie nu avem doar Luna Plină, ci și Eclipsa de Lună. O Eclipsă de Lună amplifică de câteva ori influențele Lunii Pline, așadar vorbim de intensitate, rascolire și ecou puternic pentru cel puțin următoarele 6 luni. Vom reinterpreta rănile trrecutului și avem șansa la vindecare spirituală.

Dinamica relațiilor poate fi amentinatoare și există riscul de a face greșeli sub influența acestor furtuni interioare. Nu luați decizii relaționale precoce, mai lăsăți timpul să treacă, reevaluați apoi și gândiți de mai multe ori înainte să spuneți ceva ofensator.

Eclipsele de Luna îndeamnă la eliberare, la închiderea unor cicluri dureroase, la noi începuturi și mai ales la transformare.

Foto articol: By Romolo Tavani/shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc