Setari Cookie-uri

Mercur RETROGRAD din 18 iunie: Alertă financiară și emoțională

Mercur, Planeta Înțelepciunii, retrogradează de aproximativ 3 ori pe an, perioada în care răscolește domeniile pe care le guvernează și pune la încercare procesele de adaptare ale fiecăruia dintre noi, cu tot ce poate să însemne aceste procese, de la răbdare și management al stresului, până la creativitate și reacții de criză.

Toate acestea se întâmplă pentru că Mercur ne pune, de obicei, față în față cu necunoscutul, însă în situații neprielnice nouă, cu evenimente complet neașteptate, imprevizibile și greu de gestionat.

Mercur retrograd 18 iunie-12 iulie 2020

În această lună, în data de 18 Mercur va merge retrograd la 14 grade în Rac și își va încheia acest tranzit pe 12 iulie, la 5 grade în Rac. Deși tranzitul retrograd al lui Mercur reprezintă de obicei o adevărată încercare, totuși, de această dată, influențele sunt mai mult benefice. Aceasta se întâmplă pentru că se află sub influența celei mai strălucite stele de pe cer, Sirius. Acest fapt oferă succes în afaceri, onoare, renume și bogăție.

O altă influență pozitivă provine de la un asteroid asociat cu înțelepciunea, prudența și gândirea profundă. Asadar gândirea rațională, un sfatul înțelept și prudența vă pot ajuta să luați decizii potrivite care să conducă la succes și bogăție.

Citește și:

Beneficiile aduse de Mercur retrograd

În această perioadă tranzitul retrograd al lui Mercur ne ajută să luăm decizii cu onoare, ne oferă posibilitatea de a deveni cunoscuți sau chiar faimoși, de a câstiga în muncă sau afaceri (câștiguri muncite și nu de noroc).

Este susținută munca din pasiune, sau chiar schimbarea direcțiilor în carieră către zonele unde fiecare este priceput sau își dorește, unde simte că poate lucra cu pasiune, respectând valori în care crede. Toate acestea nu vin însă singure, ci pot asocia stres, nervozitate, insomnii, tensiuni, anxietate sau scăderea stimei de sine, scoțând în față frustrările și neajunsurile fiecăruia. De aceea, este important să avem grijă cum ne purtăm, cum ne manifestăm pentru a nu jigni sau răni alte persoane. La polul opus, unele persoane pot deveni cunoscute pentru gafe majore pe care le pot face în această perioadă, din imprudență.

Citește și:

planeta mercur: influente astrologice mercur retrograd Foto: By Jurik Peter/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc