Setari Cookie-uri

Horoscop iulie 2020. Ne deschidem sufletele și învățăm să (ne) iubim necondiționat

Astrologie: Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile. Află ce ți-au rezervat astrele. 

Pregătește-te! Luna iulie aduce cu ea un schimb de energii extrem de puternice. Este momentul să privești în sufletul tău și să înveți să (te) iubești necondiționat.

Horoscopul lunii iulie 2020

Photo by Marco Bianchetti on Unsplash

Iată ce ți-a pregătit Universul în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop iulie Berbec: Astrele îți oferă răbdare

În luna iulie astrele îți oferă răbdare, perseverență și multă încredere în tine. Aceste atribute, alături de sentimentul datoriei și o atitudine foarte serioasă, fac din următoarea perioadă un moment foarte bun pentru a îți deplini obiectivele. Posibilitățile de avansare și recunoaștere pe plan profesional sunt mai aproape decât crezi.

Horoscop iulie Taur: Ești dornică să îți arăți iubirea

În această lună ești dornică să îți arăți iubirea și afecțiunea pentru oamenii din jurul tău, pentru cei care ți-au fost alături în momentele dificile, te-au sprijinit necondiționat și te-au ajutat să mergi mai departe. În cazul în care ești singură, spre jumătatea lunii astrele îți vor scoate în cale un suflet cu adevărat special.

Citește și:

Horoscop iulie Gemeni: Îți repari problemele din trecut

Luna iulie este doar despre dorința și încercarea de a merge mai departe cu viața ta; însă nu poți face aceste lucruri dacă încă ai lucruri nerezolvate în trecut. De aceea este foarte important să îți iei inima în dinți și să mai faci un pas în spate pentru ultima dată astfel încât să reușești să faci pace cu tot ce s-a întâmplat și să închei acest capitol dificil pentru tine.

Horoscop iulie Rac: Ești concentrată asupra vieții profesionale

În luna iulie nu îți dorești nimic mai mult decât să îți împlinești câteva visuri pe plan profesional. Trebuie să muncești din greu pentru a avea lucrurile pe care ți le dorești. De asemenea, compromisurile personale sunt necesare în această perioadă; faci tot posibilul ca partenerul de cuplu să înțeleagă cât de mult înseamnă cariera pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc