Setari Cookie-uri

Horoscop iulie 2020. Ne deschidem sufletele și învățăm să (ne) iubim necondiționat

Astrologie: Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile. Află ce ți-au rezervat astrele. 

Horoscop iulie Leu: Trebuie să înveți să ai răbdare

Conjunctura astrală din această lună provoacă un dezechilibru între libertatea personală și restricțiile impuse de societate. Este foarte important să înveți să ai o atitudine liniștită, să ai răbdare, să fii prudentă și responsabilă. Alegerile pe care le faci în această perioadă te pot duce pe un drum greșit.

Horoscop iulie Fecioară: Înveți să te iubești pe tine

Horoscop iulie Fecioara

Photo by Giulia Bertelli on Unsplash

Luna iulie este o lună a iubirii de sine pentru tine; este momentul să privești adânc în sufletul tău și să redescoperi dragostea pură care se află acolo. Acesta este cel mai frumos sentiment și singurul de care ai nevoie în această perioadă. Ai grijă de inima ta și promite-ți să o prețuiești mai mult.

Citește și:

Horoscop iulie Balanță: Ai foarte multă energie

Astrele îți oferă energie, putere și mult curaj în luna iulie. Te simți mai puternică și, în același timp, mai furioasă pentru că simți că bați pasul pe loc pe plan profesional. Încearcă să îți canalizezi întreaga energie într-o pasiune pe care, cu răbdare și muncă, o poți transforma într-o adevărată afacere.

Horoscop iulie Scorpion: Ești foarte sociabilă

În luna iulie, astrele ajută la creșterea ritmului vieții cu activități interesante, poate chiar călătorii scurte prin țară. Ai șansa să ieși din zona de confort, să înveți lucruri noi, să întâlnești oameni frumoși care vor aduce în viața ta bucurie și fericire. Dacă ești singură, spre final de lună Cupidon are o surpriză pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc