Setari Cookie-uri

Horoscop iulie 2020. Ne deschidem sufletele și învățăm să (ne) iubim necondiționat

Astrologie: Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile. Află ce ți-au rezervat astrele. 

Horoscop iulie Săgetător: Spui ce ai pe suflet

Luna iulie este o lună foarte bună pentru a îți îndrepta atenția asupra vieții personale; este momentul să petreci mai mult timp cu tine însăți, să te redescoperi, să înveți ce îți place și să te bucuri de activități care îți pun zâmbetul pe buze. În relația cu oamenii din jurul tău, ai ocazia să spui ce ai pe suflet.

Horoscop iulie Capricorn: Trăiești o viață agitată

Horoscop iulie Capricorn

Photo by Tim Goedhart on Unsplash

Ritmul agitat din această perioadă poate duce la o stare nervoasă și, și mai grav, la o gândire grăbită care te determină să iei câteva decizii pe care în scurt timp vei ajunge să le regreți. Nu complica și mai mult relațiile pe care le ai cu oamenii dragi; încearcă să te detașezi pentru puțin timp de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Citește și:

Horoscop iulie Vărsător: Pune-ți gândurile și sentimentele în ordine

În această perioadă este posibil să tinzi să fii destul de grăbită în decizii și concluzii; de asemenea, poți spune lucruri greșite cu care ajungi să rănești fără să vrei oamenii la care ții. Încearcă să păstrezi distanța astfel încât să îți poți pune puțin gândurile și sentimentele în ordine.

Horoscop iulie Pești: Ai mai multă grijă de tine

În luna iulie îți promiți să fii mai atentă la propria persoană; faci tot posibilul să ai mai multă grijă de tine, să îți asculți inima și să încerci să îți vindeci sufletul de toate rănile trecutului. Relația pe care o construiești cu tine însăți este cea mai frumoasă și cea mai puternică de până acum.

Citește și:

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc