Setari Cookie-uri

Mercur retrograd va afecta viața sentimentală a acestor 3 zodii

Te numeri printre ele?

Mercur este în retrograd încă de pe data de 18 iunie și mai are drum lung de parcurs până când își va relua cursul normal. Având în vedere că această planetă are o influență incredibilă asupra timpului, a comunicării cu oamenii din jurul nostru și a gândurilor noastre, este important să fim mai atenți la tot ce se întâmplă în jurul nostru și la modul în care alegem să ne exprimăm stările.

Interpretările greșite și comunicarea încărcată de emoții negative tind să se întâmple destul de des în această perioadă. Ne este greu să fim empatici, să ne punem în pielea persoanei din fața noastră și să înțelegem ce simte, iar aceste lucruri pot distruge numeroase relații (nu doar sentimentale).

Citește și:

Iată care sunt cele 3 semne zodiacale care trebuie să aibă mult mai multă grijă de viața lor amoroasă în timpul acestui Mercur retrograd:

Berbec

Este posibil să nu mai știi care este locul tău în această lume în următoarea perioadă - iar acest lucru se întâmplă pentru că Mercur este retrograd în zodia Rac, perioadă ce îți dezvăluie cele mai profunde probleme emoționale. Este important să arunci o privire în sufletul tău și să faci modificările necesare; să îți pui câteva întrebări care să te ajute să descoperi cine ești și de ce ai nevoie de la viața ta și de la relația sentimentală.

Image by Mihai Paraschiv from Pixabay

Sfatul Universului pentru tine: Concentrează-te asupra modului în care primești și oferi dragoste. Vorbește deschis cu partenerul de cuplu despre stările pe care le ai și despre ceea ce simți.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc