Setari Cookie-uri

Mercur retrograd va afecta viața sentimentală a acestor 3 zodii

Te numeri printre ele?

Gemeni

Această perioadă poate fi una deosebit de dificilă pentru tine deoarece lucrurile sunt foarte neclare în ceea ce privește viața sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, este foarte important să comunici deschis cu partenerul de cuplu, să vorbești despre ce simți fără perdea. Dacă ești singură, nu intra în relații doar de dragul de a fi - nu uita că nu trebuie să cauți nicăieri fericirea, ea se află deja în sufletul tău, trebuie doar să o redescoperi.

Image by Reinhardi from Pixabay

Sfatul Universului pentru tine: nu te grăbi, alege să fii sinceră cu tine, cu ceea ce simți și cu ceea ce îți dorești de la o relație.

Săgetător

Ultima perioadă ți-a oferit mult timp pentru a te gândi la multe aspecte ale conexiunilor tale în iubire. Dacă încă faci asta, înseamnă că ești pe calea cea bună. Însă, dacă nu evaluezi problemele tale emoționale, poate că ar fi cazul să începi să o faci.

Citește și:

Mercur retrograd te va ajuta enorm în această perioadă deoarece va scoate la lumină problemele profunde ale ego-ului tău și îți va permite să le accepți astfel încât să începi să lucrezi la rezolvarea lor.

Image by Alemko Coksa from Pixabay

Sfatul Universului pentru tine: Dacă ai nevoie de spațiu, nu ezita să îl ceri. Îndrăznește să fii sinceră nu doar cu tine, ci și cu oamenii din jurul tău.

foto main: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc