Setari Cookie-uri

5 zodii care se bucură de iubire vara aceasta

Pentru aceste 5 zodii, vara vine cu multă iubire, pasiune și chiar șansa de a întâlni sufletul pereche. Vor fi și câțiva nativi care au gânduri de căsătorie.

Poate că deja vă gândiți că vara este în toi, plănuiți vacanțe posibile în pandemie, visați cu ochii deschiși la dragostea pe care urmează să o trăiți și vă cuprinde un entuziasm aparte! Ei bine, acești nativi sunt favorizați astral să trăiască pasional în vara aceasta, să se bucure de experiențe minunate în plan sentimental și chiar să pună bazele unei căsnicii fericite.

Gemeni: o vară plină de dragoste

În perioada rămasă a verii, Gemenii sunt favorizați de astre pe plan sentimental.

Cei implicați deja într-o relație vor face planuri de vacanță, de relaxare, vor pune la cale surprize frumoase pentru partener și vor încerca să rezolve cât mai multe din tensiunile cuplului. Nativii sunt veseli, plini de energie, aproape molipsitori am putea spune.

Citește și:

Nu ar fi de mirare dacă unii dintre ei se vor gândi să aprofundeze relația, fie prin căsătorie, fie poate să plănuiască un copil sau pur și simplu să se mute împreună, dacă nu au făcut-o deja.

Gemenii singuri reușesc să cunoască noi persoane chiar și în pandemie. Aceasta nu înseamnă că nu ar respectă restricțiile, ci pur și simplu găsesc soluții și sunt ca un magnet pentru oameni. Vor fi extrovertiți, veseli, optimiști și cu siguranță vor fi ușor de observat. Această atitudine și energie pozitivă va atrage câțiva posibili parteneri, însă nativii trebui să fie prudenți dacă vor lua o decizie. În tot cazul, sunt puși pe distracție și voie bună.

horoscop relatii, dragoste, cuplu Foto: By 4 PM production/shutterstock.com

Rac: pariezi pe o schimbare în bine pentru tine

Nativii Rac se bucură de vești minunate în plan sentimental în această vară.

Citește și:

Cei singuri au șansa acum să întâlnească sufletul pereche, să trăiască iubirea vieții lor, cu pasiunea și romantismul de care doar Racii pot da dovadă! Jumătatea o poate întâlni într-o activitate obișnuită sau de relaxare, într-o minivacanță de weekend și în orice altă situație când sunt deschiși și hotărâți să iasă puțin din problemele personale și să privească în jur. Este posibil ca cealaltă persoană să facă primul pas.

Cei implicați deja într-o relație vor hotărî acum viitorul: fie merg către căsătorie, mutat împreună sau se gândesc deja la copii, fie spun „stop” și caută iubirea în altă parte, unde este posibil să o și întâlnească în această vară.

Citește și:

Cu alte cuvinte, Racii sunt puși pe fapte mari în plan sentimental, acționează responsabil și astrele îi susțin, idiferent de decizia pe care o vor lua.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc