Setari Cookie-uri

5 zodii care se bucură de iubire vara aceasta

Pentru aceste 5 zodii, vara vine cu multă iubire, pasiune și chiar șansa de a întâlni sufletul pereche. Vor fi și câțiva nativi care au gânduri de căsătorie.

Leu: dragoste echilibrată și un pas spre alt nivel spiritual

Lucurile se așază pe un făgaș bun în viața sentimentală a nativilor Leu.

Aceștia reușesc să își găsească echilibrul interior și să își canalizeze energia pentru a repara rupturile din relație. Vor programa un timp dedicat cuplului, vor organiza weekend-urile, vor născoci surprize și vor fi foarte romantici și carismatici.

Toate tensiunile din relație dispar în această perioada, Leul găsind soluții de a le rezvolva, într-un fel sau altul. Romantismul de care dau dovadă acești nativi și toate acțiunile lor vor consolida relația sau căsnicia.

Nativii singuri se pot bucura de aventură în această vară și nu este de mirare dacă se vor îndrăgosti nebunește, ca în adolescență, cu fluturi în stomac și mintea pierdută în nori. Vor trăi dragostea intens în această perioada care a mai rămas din vară, iar unii, mai norocoși, pot întâlni sufletul pereche.

Citește și:

horoscop relatii iubire cuplu Foto: By puhhha/shutterstock.com

Balanță: speranța moare ultima

Este adevărat că această vară va fi cam zbuciumată în plan sentimental, dar voi reușiți să va mențineți pofta de iubire și romantismul. Veți simți că trăiți ca într-o telenovelă, cu bune și cu rele, cu piedici și reușite, însă cu siguranță veți trăi intens.

Pentru Balanțele implicate deja într-o relație, vara aduce un alt nivel al dragostei. Veți descoperi un partener de viață cum nu îl știați până acum, veți savura multe momente frumoase, chiar dacă vor exista și certuri la fel de intense, veți strânge multe amintiri. Toată această perioadă mai că ar fi demnă de un roman de dragoste și aventură.

Nativii singuri își vor caută perechea, vor visa la dragostea vieții lor și nu vor sta degeaba. Au câteva planuri pe care le vor pune în acțiune, se vor zbate să își găsească sufletul pereche, iar unii dintre ei poate chiar vor reuși. În tot cazul, sunt pregătiți să înceapă o relație, iar astrele îi favorizează din plin.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc