Setari Cookie-uri

Numerologia lunii august. Puterea infinită a cifrei 8 

În momentul în care este rotită, cifra 8 se transformă în simbolul infinitului. În timp ce în matematică aceasta are o semnificație diferită, în lumea spirituală infinitul reprezintă posibilități nelimitate - iubire nelimitată, echilibru nelimitat, fericire nelimitată. 

Acum să aflăm ce reprezintă fiecare cifră în parte.

Dacă cifra ta magică este 1...

1 Reprezintă putere, conducere, începuturi noi. Este timpul să iei măsuri și să găsești o nouă cale - poate fi vorba despre schimbări drastice pe plan profesional sau chiar despre câteva modificări destul de importante în ceea ce privește viața personală. Important este să nu te lași influențată de cei din jurul tău și să alegi cu sufletul.

Dacă cifra ta magică este 2...

Dacă cifra magică pentru luna august este 2, înseamnă că ești în momentul pentru a realiza câteva conexiuni puternice. Poate fi o întâlnire romantică sau, din contră, legături profesionale care te vor conduce către obiectivele tale.

Dacă cifra ta magică este 3...

Cifra 3 este asocitata cu creativitatea și asta ar putea fi puterea ta pentru această lună. Permite gândurilor să curgă și învață să experimentezi prin muncă, artă, scris sau ce simți că ți se potrivește cel mai bine.

Citește și:

Dacă cifra ta magică este 4...

Luna august îți va aduce ceva nou. Poți începe un nou proiect la locul de muncă sau poți face câteva schimbări destul de importante în ceea ce privește viața personală. Cauți să îți descoperi scopul în viață și să te lași condusă de ce îți spune intuiția.

Dacă cifra ta magică este 5...

Cifra 5 va aprinde dorința de a îți căuta libertatea. Vrei să acționezi și să faci câteva schimbări care te vor elibera și îți vor permite să trăiești așa cum îți dorești. Oamenii din jurul tău vor fi impresionați de cât de mult vei crește din punct de vedere spiritual în această perioadă.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc