Setari Cookie-uri

Numerologia lunii august. Puterea infinită a cifrei 8 

În momentul în care este rotită, cifra 8 se transformă în simbolul infinitului. În timp ce în matematică aceasta are o semnificație diferită, în lumea spirituală infinitul reprezintă posibilități nelimitate - iubire nelimitată, echilibru nelimitat, fericire nelimitată. 

Dacă cifra ta magică este 6...

În luna august te concentrezi asupra inimii tale; gândește-te la modalități de a îți vindeca sufletul. Fă mai des ceea ce îți place, întâlnește oameni noi, descoperă locuri interesante, ieși din zona de confort, experimentează. Nu rămâne pe loc, viața te poate duce pe drumuri atât de frumoase.

Dacă cifra ta magică este 7...

Este posibil să găsești un răspuns care până acum nu a fost atât de evident și să faci câteva schimbări pe plan personal. Meditația și plimbările în natură te pot ajuta să creezi o conexiune foarte puternică între sufletul, mintea și trupul tău.

Dacă cifra ta magică este 8...

Cifra 8 are legătură cu puterea; este momentul să profiți de orice oportunități apărute. Îndrăznește acum să crezi în tine și să mergi pe drumul tău fără să îți mai pese de ce spun oamenii din jurul tău. Trăiește cu adevărat!

Citește și:

Dacă cifra ta magică este 9...

Cifra 9 reprezintă transformare, finalizare, un nou început. Privește lucrurile din viața ta de care ai ținut până acum deși nu mai aveai nevoie de ele; permite-le să plece pentru a face loc altor lucruri. Pe plan profesional, dacă ai proiecte în așteptare, acum te poți ocupa de ele fără probleme.

foto main: Allexxandar, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc