Soarele a intrat în zodia Fecioară. Este timpul să preluăm frâiele vieții noastre și să trăim așa cum ne dorim

Am depășit perioada încărcată de energie a zodiei Leu. Soarele a intrat deja în semnul Fecioarei. 

Trăsătură definitorie a zodiei Fecioară: adaptabilitate

Cuvinte cheie: iubire, dragoste, familie, afecțiune, suferință

Putere ascunsă: răbdare și precizie pentru a fi mereu cu un pas în față

Fecioarele sunt persoane independente, sigure pe ele, care trăiesc după regulile lor și fac ceea ce vor să facă fără să dea socoteală altcuiva.

În următoarele săptămâni putem profita de energia dintre Soare și acest semn zodiacal pentru a ne conecta și a ne alinia cu divinitatea. Nu ne lipsește nimic, fericirea se află în sufletul nostru, bucuria este în inima noastră. Integritatea noastră nu depinde de realizările noastre.

Este momentul să ne reconectăm cu noi înșine

Uneori, conexiunea cu noi înșine este întreruptă din diverse motive care nu prea țin de noi, însă integralitatea este întotdeauna acolo. De multe ori uităm că avem tot ce ne trebuie pentru a fi fericiți.

Retail jobs

Dacă nu suntem obișnuiți să facem lucruri care sunt cu adevărat aliniate cu noi înșine, vom experimenta câteva emoții negative - precum vinovăția sau rușinea. Însă trebuie să învățăm să ieșim din zona noastră de confort, să avem încredere în visurile noastre și să încercăm să ne dăm seama care este drumul nostru în viață.

Sezonul zodiei Fecioară - la ce să ne așteptăm?

Pe măsură ce căutăm alinierea la nivel individual, sezonul zodiei Fecioară 2020 aduce și câteva alinieri planetare majore. Marte Retrograd și cuadratura Marte-Saturn vor avea un impact cu adevărat profund asupra celorlalte luni ale anului. Iată ce ne va aduce sezonul Fecioarei:

Cuadratura Marte-Saturn

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2020 este cuadratura dintre Marte și Saturn ce va fi activă pentru următoarele 2 luni. În timp ce Marte este conducătorul energiei și al acțiunii, Saturn ne ajută să creăm acele limite sănătoase de care avem nevoie în relații.

Când aceste două planete fac o cuadratură, trebuie să știm că va urma o perioadă de emoții intense precum frustrări, stres, anxietate. Vom fi porniți să mergem mai departe în orice aspect al vieții noastre, însă acțiunile vor continua să fie restricționate.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri