Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Fecioară. Este timpul să preluăm frâiele vieții noastre și să trăim așa cum ne dorim

Am depășit perioada încărcată de energie a zodiei Leu. Soarele a intrat deja în semnul Fecioarei. 

Luna Plină în zodia Pești

Pe 1 septembrie vom avea Lună Plină în zodia Pești. Această lună va amplifica energia pe care o aduce cuadratura Marte-Saturn și asta ne va determina să facem o pauză (fie că vrem, fie că nu).

Sub influența zodiei Pești, vom fi deschiși la nou și predispuși la eliberarea energiilor negative. Este momentul să acceptăm trecutul așa cum este el și să ne concentrăm doar pe prezent.

Marte Retrograd în zodia Berbec

Pe 9 septembrie Marte intră în retrograd. Planeta roșie intră în retrograd la fiecare 2 ani, iar ultimul retrograd în zodia Berbec a avut loc în anul 1988. În Este momentul să reflectăm asupra proiectelor la care am lucrat în ultimii doi ani. S-ar putea să avem nevoie să ne reajustăm obiectivele și să găsim planuri mai bune pentru a le dezvolta.

Citește și:

Jupiter iese din Retrograd

Jupiter a fost în Retrograd în perioada 15 mai - 13 septembrie. În sfârșit, vom primi energii pozitive. Noi oportunități se aliniază pentru noi. Am învățat numeroase lecții importante în ultimele 7 luni, acum este momentul să arătăm ce știm și să le punem în aplicare astfel încât să avem succes.

Luna Nouă în Fecioară

Pe 17 septembrie se va ridica pe cerul întunecat Luna Nouă în zodia Fecioară. Vom putea simți o energie puternică, ușor tensionată, însă Fecioara ne va îndruma. Luna va reflecta acele lucruri neștiute, nespuse, neînțelese la care trebuie să aruncăm o privire mai atentă.

foto main: Daniel Eskridge, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc