Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna septembrie

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna septembrie.

Balanță - Zâmbește indiferent de situație

În ciuda greutăților pe care le am, astăzi aleg să zâmbesc. În ciuda durerii pe care o simt, astăzi aleg să iubesc. În ciuda problemelor care mă îngroapă, astăzi aleg să merg mai departe.

Scorpion - Alege emoțiile pozitive clipă de clipă

Astăzi aleg emoția. Astăzi aleg fericirea. Astăzi aleg bucuria. Sunt entuziasmată să văd ce se întâmplă astăzi. Permit Universului să preia controlul și să mă surprindă.

Săgetător - Caută luminița de la capătul tunelului

În acele momente în care simt că totul în jurul meu se destramă și sunt înconjurată doar de lucruri negative, aleg să caut luminița de la capătul tunelului; aleg să gândesc pozitiv și să am încredere că totul va fi bine.

Citește și:

Capricorn - Ai încredere în Univers

Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

Vărsător - Nu te da bătută

Am curajul să lupt pentru ceea îmi doresc. Am curajul să nu renunț la visurile mele. Am curajul să merg mai departe pe acest drum pentru că știu că este cel potrivit pentru mine.

Pești - Totul depinde doar de tine

Aleg să trăiesc așa cum îmi dictează inima. Aleg să nu mai țin cont de ce spun oamenii din jurul meu. Aleg să îmi fac sufletul fericit.

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc