Setari Cookie-uri

Horoscop 2021 TAUR: iubirea e puterea secretă, iar fericirea îți inundă sufletul

Horoscopul anului 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii Taur. Deși va fi un an atipic, aceștia au timp pentru iubire și pentru toți cei dragi, muncesc mai puțin și se bucură de viață mai mult ca niciodată. Au succes în tot ceea ce fac și reușesc să creeze relații profunde cu cei din jur, în care să găsească susținerea de care au nevoie, dar și dragostea și bucuria de a trăi. Deși obișnuiesc să fie persoane practice, totuși Taurii vor avea un an minunat, unul al emoțiilor, al acceptării vulnerabilității, al regăsirii sensului în viață, al iubirii și al fericirii. Putem spune că 2021 este cu adevărat un an frumos și de neuitat pentru nativi!

Horoscop 2021 Taur: dragoste și relații

În ceea ce privește emoțiile și dragostea, nativii Taur vor traversa o „trezire spirituală”. Pot face schimbări radicale în ceea ce privește modul în care își gestionează relațiile de cuplu, ce doresc de la ei și de la partener, schimbările putând merge foarte departe, până la valorile în viață, schimbarea stilului vestimentar etc.

Anul 2021 va fi caracterizat (și următorii 6 ani) de sosirea lui Uranus, stăpânul cerului înstelat și regele tuturor rebelilor, în semnul zodiacal al Taurului. De aici regăsirea interioară, schimbările majore și trezirea la realitate, depășirea visurilor despre relații și ancorarea în realitate, în ceea ce vor cu adevărat și îi face fericiți acum, în prezent și viitorul apropiat, cel puțin.

Citește și:

În 2021, dragostea este puterea secretă a nativilor Taur. Dragostea sinceră, atât pentru prieteni și familie, cât și pentru partenerul de viață. Nativii reușesc să găsească echilibrul în iubire, să ia decizii care să fie în armonie cu sinele lor spiritual, oricât de radicale ar putea fi acele decizii.

Așadar, cei implicați deja într-o relație, își vor redefini limitele și dorințele în cuplu, vor comunica sincer și calm, rezolvând poate majoritatea problemelor de cuplu care existau până acum. Cei care consideră că s-au complăcut de ceva timp în relație și că nu se mai regăsesc în acea conexiune, pot hotărî să pună capăt, dându-și șansa unui nou început.

Nativii singuri își doresc să întâlnească marea iubire și astrele deschid toate porțile ca această întâlnire să aibă loc. Însă, înainte ca o poveste de dragoste să se înfiripe, nativii au nevoie să se schimbe, ceea ce Uranus predispune, să se regăsească, să se reidentifice ca persoană a prezentului, să renunțe la ideile trecutului și să își reorganizeze profilul emoțional și spiritual. Abia apoi vor fi deschiși să întâlnească persoană potrivită și să trăiască o poveste de dragoste demnă de un roman romantic.

Citește și:

Anul 2021 va fi un an altfel, atipic pentru nativii Taur, dar unul frumos și foarte, foarte valoros.

Foto articol: By Poznyakov/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc