Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna noiembrie.

Luna noiembrie aduce liniște - nu doar în casă, ci și în jurul nostru și, cel mai important, în sufletele noastre. Avem o dorință incredibilă de a ne detașa de tot ce s-a întâmplat, de a face pace cu trecutul, de a ierta, de a iubi mai mult oamenii, de a fi toleranți și de a le înțelege emoțiile. Acum avem ocazia să învățăm să trăim cu adevărat.

Află care este mantra zodiei tale pentru luna noiembrie.

Berbec - Nu-ți fie teamă de eșec

Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învață lecții importante, de a o lua de la capăt, de data această cu o nouă mentalitate.

Taur - Nu uita că ești liberă

Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Citește și:

Gemeni - Vor veni și zile mai bune

Am fost pusă la pământ pentru a învăța cele mai importante lecții de viață, pentru a deveni mai curajoasă și pentru a avea mai multă încredere în mine.

Rac - Nu te da bătută

Luptele mele sunt aici pentru a mă face mai puternică. Luptele mele mă învață cum să supraviețuiesc. Aleg să găsesc speranța în situații fără lumină și în cele mai grele momente.

Leu - Fă schimbarea pe care ți-o dorești

Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor împlini atunci când voi face un pas micuț în față. Astăzi este acea zi.

Fecioară - Nu te lăsa definită de greșelile făcute în trecut

Nu o să fiu definită de defectele mele sau de greșelile mele. Nici de trecut. Sunt binecuvântată să trăiesc cea mai frumoasă viață. Pentru că pot și pentru că o voi face. Puterea este la mine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc