Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna noiembrie.

Balanță - Nu renunta la visurile tale

Nu renunț la speranțele și visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

Scorpion - Fericirea începe cu tine

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Săgetător - Crede că vor veni și zile mai bune

Știu că totul va fi bine. Știu că Universul are un plan special pentru mine. Acum nu îmi rămâne decât să accept ce se întâmplă, să mă ridic de la pământ și să îmi continui drumul.

Capricorn - Ai încredere în tine

Chiar dacă pierd, știu că sunt capabilă să îmi găsesc puterea și să mă întorc pe drumul meu. Am încredere în deciziile mele, chiar și în cele greșite, pentru că mă vor ajuta să ajung pe drumul potrivit.

Citește și:

Vărsător - Ai curajul de a merge mai departe

Este dificil să pășesc pe un drum nou, însă nu este mai dificil decât să rămân într-un loc care nu mă mulțumește deloc, care îmi oferă doar durere sau, și mai grav, care nici măcar nu mai există.

Pești - Simte bucuria din jurul tău

Lucruri uimitoare mi se întâmplă în fiecare zi. Începând de astăzi aleg să simt în sufletul meu bucurie, fericire, emoție. Începând de astăzi aleg să zâmbesc clipă de clipă.

foto main: Joe Prachatree, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc