Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în Săgetător. Lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă

Iată care este lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă:

Pe 22 noiembrie Soarele și-a schimbat zodia și a trecut de la supremația Scorpionului la puterea Sagetatorului. Pentru finalul anului 2020, sezonul Sagetatorului aduce energii puternice pentru fiecare zodie în parte. Universul vrea să ne fie clar un lucru: puterea este la noi, în mâinile noastre se află frâiele vieții, noi suntem cei care putem face schimbările la care visăm și tot noi ne putem elibera de toată durerea care ne ține legați în trecut.

Urmează o perioadă interesantă plină de schimbări dinamice, de energii puternice și de multe emoții cu care trebuie să lucrăm. Ieșim la suprafață din adâncimile în care ne-a convins să intrăm Scorpionul și învățăm să ne eliberăm de trecut și să ne protejăm sufletele sub influența curajoasă a Săgetătorului.

Citește și:

Iată care este lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă:

Berbec

Cel mai mare risc nu este să nu rișți deloc…Într-o lume care se schimbă foarte repede, singura strategie care îți garantează eșecul, este neasumarea riscurilor.

Taur

Nu te limita. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred ei că pot să facă. Poți să mergi atât de departe cât te lasă propria ta minte. Amintește-ți: ceea ce crezi, poți obține!

Gemeni

Dacă nu dai suficient timp lucrurilor pe care ți le dorești, riști să renunți când ești la doar un pas de împlinirea visului tău.

Rac

La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult sunt oamenii din viața ta. Este important să le acorzi puțină atenție în fiecare zi. Oricât de ocupată ai fi, fă-ți timp și pentru ei.

Citește și:

Leu

Singurătatea te poate motiva foarte mult. Te poate ajuta să îți dai seama care este drumul pe care trebuie să mergi, care sunt deciziile pe care trebuie să le iei și care sunt schimbările pe care trebuie să le faci.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc