Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în Săgetător. Lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă

Iată care este lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă:

Fecioară

Fericirea nu înseamnă lipsa problemelor, ci capacitatea de a le depăși. Imaginează-ți la câte lucruri minunate s-ar gândi mintea ta dacă nu ar fi atât de concentrată pentru luptele tale. Privește ceea ce ai în loc să te gândești la ce ai pierdut.

Balanță

Timpul și banii cheltuiți acumulând lucruri materiale te vor irită într-o zi. Trebuie să ai grijă de ele, să le cureți, să le menții, să le muți. Cu cât ai mai puține lucruri, cu atât ești mai liber. Achiziționează cu grijă.

Scorpion

Schimbările sunt necesare. Din când în când, e bine să încerci ceva nou și, mai ales, să-ți asumi riscuri, să lași în urmă obiceiuri, obiecte, diete care nu-ți sunt de folos.

Săgetător

Când vremurile sunt grele, amintește-ți că nicio durere nu vine fără un scop. Mergi mai departe, renunță la ceea ce îți face rău, însă nu uita niciodată ce ai învățat. Doar pentru că te lupți nu înseamnă că nu reușești.

Citește și:

Capricorn

Nu lăsa umbrele trecutului să îți stea în cale, să îți întunece pragul viitorului tău. Ia măsuri, lasă ca ce ai învățat să te ajute să îți îmbunătățești modul de viață. Fă o schimbare și nu privi înapoi.

Vărsător

Nimic nu e mai important decât confortul emoțional – când cariera și banii îți consumă tot timpul, inevitabil ajungi să neglijezi ceva sau pe cineva. Alege cu grijă lucrurile care contează cu adevărat!

Pești

Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să le simți cu inima.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc