Setari Cookie-uri

Horoscop 2021 Fecioară: comunicarea este arma secretă, iar iubirea contează cel mai mult

Horoscopul anului 2021 pentru nativii Fecioară este unul interesant, surprinde multe aspecte și putem spune că urmează o perioadă plină de evenimente, experiențe, lecții și emoții. Este un an în care nativii pe de o parte vor acționa, iar pe de altă parte vor învăța.

Horoscop 2021 Fecioară: previziuni generale

Anul 2021 debutează cu o forfotă interioară, de parcă nativii încă nu își găsesc echilibrul. Se pot simți singuri sau neînțeleși, au nevoie să comunice mai mult și mai profund cu cei dragi, cu familia, cu partenerul de viață.

Vor simți nevoia să pună dragostea pe primul plan, să fie mai aproape de cei care contează cu adevărat pentru ei.

Din primăvară încep să fie agitate apele carierei, așadar fie vor dori să avanseze la locul de muncă, fie vor încerca să urmeze unele cursuri de perfecționare sau pur și simplu vor reuși să comunice excelent cu colegii și să închege echipa, rămânând ca un element cheie pentru ca lucrurile să meargă bine.

Din vară, deși este vremea concediilor, nativii se vor gândi mai degrabă la afaceri sau la noi modalități de a spori veniturile, dar și la hobby-urile personale. Astfel că este posibil să se apuce de un sport sau de o dietă, să își schimbe stitlul de viață, să se aventureze în schimbări pe termen lung, care să le facă viața mai frumoasă și mai ușoară.

Citește și:

Din toamnă vor continua cursul acestor noi direcții, dar totodată pot opta pentru schimbări majore în planul carierei. Poate aleg alt job sau poate pur și simplu vor să muncească mai puțin, pentru a avea mai mult timp pe care să îl petreacă cu familia, cu partenerul de viață, cu copiii. Deciziile nativilor Fecioară pot fi destul de imprevizibile în această perioadă, de exemplu unii dintre aceștia pot alege să plece în altă țară.

Finalul de an le aduce mai multă liniște, însă vor fi departe de a fi cu adevărat liniștiți. Și aceasta se întâmplă pentru că nativii Fecioară se află în plină ascensiune profesională și emoțională, spirituală, ca ființă, astfel că vor trece prin transformări pe toate planurile.

horoscop 2021 fecioara Foto: By Gorbash Varvara/ shutterstock.com

Citește și:

Horoscop 2021 Fecioară: carieră și bani

Cariera este în plină ascensiune pentru nativii Fecioară în acest an, chiar dacă nu se vor vedea de fiecare dată rezultatele financiare. Aceștia pot investi în noi afaceri sau găsesc soluții pentru a le dezvolta pe cele prezente, pot urma noi cursuri, iar unii dintre aceștia aleg chiar să își schimbe cariera.

Încă din lunile primăverii nativii Fecioară vor simți forfota profesională, își vor extinde relațiile, vor cunoaște oameni noi, colegi noi și chiar parteneri de afaceri.

Astrele îi susțin și noi uși li se vor deschide, norocul îi urmează peste tot și se vor bucura de multe oportunități de dezvoltare, au nevoie să renunțe puțin la perfecționismul cu care s-au făcut cunoscuți și să se lase purtați de val, găsind echilibrul atunci când își antrenează capacitatea de adaptare la noi situații.

Citește și:

De la finalul verii este posibil ca veniturile să crească în mod evident, fie pe seama avansării la serviciu sau a schimbării locului de muncă, fie ca rezultat al dezvoltării afacerilor în care sunt implicați.

Finalul de an îi surprinde echilibrați și liniștiți din punct de vedere financiar, însă cu visuri mari și planuri care încă se aranjează în viziunea lor. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc