Setari Cookie-uri

Horoscop 2021 Fecioară: comunicarea este arma secretă, iar iubirea contează cel mai mult

Horoscopul anului 2021 pentru nativii Fecioară este unul interesant, surprinde multe aspecte și putem spune că urmează o perioadă plină de evenimente, experiențe, lecții și emoții. Este un an în care nativii pe de o parte vor acționa, iar pe de altă parte vor învăța.

Horoscop 2021 Fecioară: dragoste și relații

Planul emoțional capătă prioritate în acest an pentru nativii Fecioară. Deși în planul carierei este atât de multă forfotă, totuși ceea ce contează cu adevărat în sufletul acestor nativi este dragostea.

Așadar vor căuta să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, de familie și de partenerul de viață, își vor face timp să se joace cu copiii în cazul celor care se află într-o familie, sau poate chiar timp să îi conceapă dacă încă nu au ajuns acolo.

Tot în acest an nativii Fecioară se pot îndrăgosti nebunește sau se pot căsători, pot face pași importanți în ceea ce privește viața de cuplu.

Unii nativi se pot retrage la casa părintească, să lucreze de acolo și să petreacă totodată mai mult timp lângă familie.

Citește și:

Cei singuri au șansa să întâlnească dragostea adevărată în acest an, sunt deschiși comunicării, relațiilor în general, bazate în special pe respect, pe încredere reciprocă, pe valori de viață comune. Nu se vor aventura într-o relație din dorința de a fugi de singurătate, ci vor căuta mai degrabă să petreacă un timp calitativ, în care să se simtă cu adevărat bine lângă cealaltă persoană. Singura grijă pe care este bine să o aibă se referă la spiritul lor critic și glumele ușor înțepătoare. Poate e mai bine să le evite la începutul relației.

Foto articol: By ivgaphotographer/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc