Horoscop de Crăciun și Revelion 2020-2021: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Finalul de an este aproape aici, iar magia și emoția sărbătorilor de iarnă ne-a cuprins deja. Îți propunem să descoperi ce îți rezervă astrele în această perioadă mult așteptată, citind previziunile astrale din Horoscopul pentru sărbătorile 2020-2021.

Horoscop de Crăciun și Revelion 2020-2021

Berbec

Finalul de an se anunță plin de emoții și experiențe frumoase pentru nativii Berbec. Chiar dacă unii dintre aceștia pot genera câteva discuții în contradictoriu, în special prin sinceritatea lor neîmblânzită, totuși atmosfera generală se menține una frumoasă și romantică.

Este posibil ca nativii să înceapă deja planurile pentru noul an, în special în sfera financiară. Așadar, în ciuda cheltuielilor realizate de sărbători, aceștia reușesc să păstreze portofelul plin și să realizeze noi direcții de investiții pentru 2021.

Taur

Nativii Taur implicați într-o relație de cuplu au nevoie să se concentreze pe aspectele frumoase ale relației și să renunțe la reproșuri, dacă doresc să se bucure de o atmosferă armonioasă de sărbători.

Retail jobs

Cei singuri vor medita la anii precedenți și își vor face câteva gânduri privind anul 2021, identificând cele mai importante aspecte pe care ar vrea să le atingă în anul următor. Plănuiesc viitorul apropiat și își regăsesc echilibrul interior.

horoscop sarbatori 2020 2021Foto: By Evgeny Atamanenko/shutterstock.com

Gemeni

Nativii Gemeni se pot confrunta cu mici probleme financiare și totodată cu un volum mare de muncă tocmai acum, la final de an. Vor încerca să își încheie socotelile pentru anul 2020, astfel încât să pășească în noul an cu proiectele încheiate.

În dragoste pot avea parte de bucurii și de decepții, în funcție de harta astrală personală a fiecăruia. Este important să fie responsabili în relație și să evite reacțiile impusive.

Rac

Nativii Rac se bucură de sărbători în armonie alături de cei dragi, presărate cu romantism și chiar cu pași importanți în relația de cuplu, cum ar fi cererea în căsătorie sau decizia de a avea un copil. Sunt momente foarte frumoase pentru viața intimă a nativilor Rac.

Cei singuri au ocazia să înceapă o relație profundă cu o persoană din anturaj. Este posibil ca acea persoană să le fi stat de multă vreme în preajma și abia acum să observe relația valoroasă pe care o pot crea împreună.

Financiar Racii nu stau rău, însă este loc și de mai bine. Plănuiesc deja, în zilele libere, investițiile și direcțiile în carieră pentru anul 2021, își evaluează bugetele anuale în raport cu lista de priorități și deja trag concluzii importante pentru ceea ce va urma în 2021. Astrele le aduc noroc și îi susțin în carieră, oferindu-le oportunități de dezvoltare și profit la tot pasul.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri