Setari Cookie-uri

Horoscop de Crăciun și Revelion 2020-2021: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Finalul de an este aproape aici, iar magia și emoția sărbătorilor de iarnă ne-a cuprins deja. Îți propunem să descoperi ce îți rezervă astrele în această perioadă mult așteptată, citind previziunile astrale din Horoscopul pentru sărbătorile 2020-2021.

Leu

Este vremea împăcării și a iertării, a iubirii și a dăruirii. Nativii Leu sunt cu adevărat învăluiți de spiritul Crăciunului, organizează mici surprize pentru cei dragi, sunt romantici și binedispuși. Nativii singuri vor căuta căldura familiei, iar cei implicați deja într-o relație vor lăsa grijile și problemele la o parte și se vor bucura de timpul petrecut alături de partenerul de viață.

Finanțele nu sunt un subiect forte, însă Leii nu vor fi interesați de aspectul financiar în această perioadă. Consideră că se află în concediu pentru a se bucura de cât mai multe clipe frumoase.

Fecioară

Dacă în plan financiar nativii Fecioară nu simt greutățile, în viața personală însă lucrurile sunt mai tensionate. Este recomandat ca în perioada sărbătorilor nativii Fecioară să lase de-o parte reproșurile și spiritul critic, pentru a nu genera tensiuni în cuplu sau familie. O atitudine pozitivă îi poate scăpa de multe neplăceri.

Citește și:

horoscop craciun si revelion 2020 2021 Foto: By Pixel-Shot/ shutterstock.com

Balanță

Deși anul pare să se încheie, proiectele și oportunitățile financiare continuă să vină cu ritm alert, așadar este posibil ca nativii să lucreze o parte din timpul pe care l-au alocat concediului.

Viața sentimentală este plină de peripeții și experiențe frumoase, de romatism și emoții puternice, astfel că se vor bucura alături de persoana iubita de momente frumoase în cadrul sărbătorilor de iarnă

Cei singuri vor avea aproape prietenii și familia, alături de care vor găsi posibilități de a pretrece momente de neuitat chiar și în vremuri de pandemie.

Scorpion

Nativii Scorpion se bucură de iubire în această perioadă. Cei singuri au șansa să întâlnească o persoană cu adevărat specială pentu ei, iar cei implicați deja într-o relație se bucură de timpul petrecut alături de persoana iubită. Sunt romantici, veseli și cuceritori, așadar viața sentimentală a nativilor Scorpion va fi cu siguranță demnă de un roman de dragoste.

Citește și:

În plan financiar au avut unele probleme, însă și-au organizat bugetele suficient de bine petru a ieși din orice impas.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc