Setari Cookie-uri

Horoscop IANUARIE 2021: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Prima lună a anului 2021 vine cu energie pozitivă, minte clară și putere de decizie. Majoritatea zodiilor se bucură de relații amoroase armonioase și fac progrese în carieră. Descoperă ce rezervă astrele penru fiecare zodie în luna ianuarie 2021.

Horoscop Ianuarie 2021: Leu

În această lună, spiritul hotărât al nativilor Leu poate fi interpretat ca purtare autoritară, de aceea recomandăm prudență privind modul în care vă expuneti părerile în fața celorlalți. Chiar dacă aveți intenții bune, acestea pot fi interpretate negativ.

Marte tulbură puțin planul carierei, însă o privire în perspectivă și o planificare amănunțită va trece primejdia rea.

Planul sentimental este intens vizat în această lună. Sunteți cuceritori, șarmanți și romantici, astfel relația cu partenerul de viață va deveni mai profundă. Cei singuri au șansa să întâlnească o persoană interesantă și să înceapă o poveste de dragoste care le va trezi fluturași în stomac.

horoscop 2021 leu si fecioara Foto: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Citește și:

Horoscop Ianuarie 2021: Fecioară

Nativii Fecioară sunt binedispuși și reușesc să privească de fiecare dată partea plină a paharului. În plan financiar lucurile nu vor fi tocmai roz, însă Fecioarele vor reuși să facă slalom între probleme și să găsească un echilibru chiar și în perioadele dificile.

Relațiile amosoare se bucură de armonie, așadar cei implicați deja într-o relație vor avea idei minunate de a petrece cât mai frumos timpul alături de partenerul de viață. Nativii singuri pot face cu ușurință noi cuceriri, însă nu se vor grăbi să înceapă o relație.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc