Setari Cookie-uri

Horoscop IANUARIE 2021: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Prima lună a anului 2021 vine cu energie pozitivă, minte clară și putere de decizie. Majoritatea zodiilor se bucură de relații amoroase armonioase și fac progrese în carieră. Descoperă ce rezervă astrele penru fiecare zodie în luna ianuarie 2021.

Horoscop Ianuarie 2021: Săgetător

În planul carierei nativii Săgetător se pot simți ca într-o minivacanță. Nu pare să se întâmple nimic nou sau care să le tulbure rutina, așadar vor merge mai departe cu același ritm. Au însă ocazia să facă planuri amănunțite privind viitorul în carieră, poate se vor înscrie la unele cursuri, în tot cazul sunt dispuși să investească în propria lor persoană.

În ceea ce privește planul sentimental, atmosfera devine mai tulbure. Încercați să luați unele decizii, iar probleme din trecut vă zdruncină liniștea din prezent, aveți încă multe lucruri de echilibrat în plan emoțional, ceea ce va poate da insomnii sau irascibilitate.

horoscop ianuarie 2021 sagetator si capricorn Foto: Iaroslava Daragan/ shutterstock.com

Citește și:

Horoscop Ianuarie 2021: Capricorn

Nativii Capricorn sunt susținuți astral în ianuarie 2021. Au noroc la bani și în carieră, pot semna contracte valoroase și pot avansa la locul de muncă. Unii nativi pot începe propria lor afacere sau își pot schimba locul de muncă. În tot cazul, nativii Capricorn se îndreaptă spre mai bine.

Nici cu dragostea nu stau mai rău. Probleme din trecut par să își găsească rezolvarea în această lună, iar tensiunile dintre parteneri se sting, lăsând loc romantismului.

Nativii singuri su șanse mari să întâlnească o perioana care să le captiveze atenția.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc