Setari Cookie-uri

Începutul lui 2021: 5 Zodii cu noroc în dragoste în luna lui Gerar

Dragostea ne aduce fericirea, iar începutul de an aduce vești bune în viața amoroasă pentru unii nativi ai zodiacului. Descoperă cine sunt norocoșii în iubire în luna Ianuarie 2021.

Rac – focus pe emoții și sentimente

Întreg anul este focusat pe zona relațiilor și a familiei pentru nativii Rac, iar începutul de an vine cu multe vești bune în ceea ce privește dragostea.

Nativii Rac vor fi mai empatici ca oricând, tandri și maturi totodată, responsabili în relație și gata să acționeze pentru a rezolva conflictele ce se ivesc. Mai mult decât atât, Racii au deja o lista în sufletul lor cu schimbări pe care doresc să le aducă în relație, astfel încât, pe plan amoros, anul 2021 să devină unul extraordinar.

Cei singuri sunt dispuși să cunoască persoane noi, comunică excelent cu cei din jur și se remarcă ușor prin inteligența și delicatețea lor, precum și prin magnetismul aparte cu care astrele îi încarcă în această perioadă.

Citește și:

Leu – hotărâre și dinamism

În ceea ce privește dragostea, nativii Leu se dovedesc mai mult ca niciodată parteneri hotărâți, dinamici și cuceritori.

Cei implicați deja într-o relație vor aduce soluții pragmatice pentru rezvolvarea unor conflicte vechi din cuplu, vor face „curățenie” în relație și vor etala cu claritate așteptările și dorințele fiecăruia dintre parteneri, vor prelua practic frâiele și vor conduce ferm direcția în viața personală, stabilind un ritm ce va aduce numai beneficii.

Cei singuri vor atrage cu ușurință interesul sexului opus, fiind dinamici, cu un stil aparte, dovedind atât maturitate și încredere, cât și umor și libertate. Dacă vor întâlni o persoană care să le stârnească interesul, cu siguranță vor începe o relație de dragoste interesantă în luna ianuarie a acestui an.

Citește și:

horoscop dragoste relatii ianuarie 2021 Foto: De la Song_about_summer/ shutterstock.com

Fecioară – fericirea vine din iubire

Nativii Fecioară vor căuta liniștea și simplitatea în această lună, retrăgându-se în cuplu sau în familie. Au nevoie să aprofundeze legătura cu cei dragi, cu partenerul de viață, cu copiii, să petreacă mai mult timp cu aceștia și să lase deoparte, ca într-o pauză, celelalte aspecte ale vieții.

Unii nativi pot face curățenie în relația lor, în special în ceea ce privește timpul. Vor prioritiza activități care le întăresc relațiile cu persoanele pe care le poartă în suflet și vor lăsa pe loc secund poate munca peste program sau alte activități care mai degrabă le consumă timpul decât să le aducă beneficii.

Cei singuri, deși nu vor fi focusati pe începerea unei relații, totuși se pot trezi într-una. Aceasta pentru că astrele le aduc noroc în dragoste și le poate scoate în cale jumătatea inimii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc