Setari Cookie-uri

Începutul lui 2021: 5 Zodii cu noroc în dragoste în luna lui Gerar

Dragostea ne aduce fericirea, iar începutul de an aduce vești bune în viața amoroasă pentru unii nativi ai zodiacului. Descoperă cine sunt norocoșii în iubire în luna Ianuarie 2021.

Vărsător – te regăsești în brațele persoanei iubite

În luna ianuarie 2021 nativii Vărsător se vor simți ca într-un carusel, vor avea de muncă cât pentru o jumătate de an, vor încerca să facă față tuturor provocărilor, dar totodată sunt axați pe relația de cuplu și familie. Vor face tot posibilul să petreacă mai mult timp cu cei dragi, să le ofere atenție, să rezolve problemele de cuplu care au existat în ultima parte a lui 2020. De asemenea, vor lua decizii privind evoluția cuplului - fie hotărăsc să renoveze sau să se mute împreună, fie fac un pas către căsătorie, copil sau... următorul copil.

Nativii singuri vor cunoaște multe persoane noi, iar astrele le favorizează relaționarea. Așadar, există o șansă mare de a întâlni o persoană interesantă, alături de care să țeasă o relație de dragoste.

Citește și:

Pești – ai control în toate

Deși prima săptămâna a lunii ianuarie poate fi puțin bulversantă pentru nativii Pești, vor găși destul de repede soluții pentru a deține controlul asupra vieții lor, iar fiecare pas pe care îl vor face va fi în armonie cu Universul. Totul se leagă, prinde sens, devine ușor și lin, nativii părând a fi niște magicieni care dețin secretele succesului.

În dragoste, abordarea lor asupra problemelor de cuplu va fi blândă și practică totodată, găsind soluții pentru probleme mai vechi care le zdruncinau relația. Este timpul împăcării, al armoniei în cuplu, al planurilor mari și al evoluției alături de partenerul de viață.

Cei singuri vor cunoaște multe persoane noi, iar șarmanți și misterioși cum sunt, vor atrage cu ușurință atenția sexului opus. Mai mult decât atât, în această lună astrele favorizează întâlnirea cu marea iubire.

Citește și:

Foto articol: De la red-feniks/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc