Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice în următoarele zile din Ianuarie 2021: La ce să ne așteptăm?

Sunteți pregătiți pentru energia Vărsătorului? Mai multe evenimente astrologice au loc până la finalul acestei luni. Vă invităm să aflați cum ne vor influența astrele și ce așteptări să avem de la această perioadă.

14 ianuarie 2021 – Uranus iese din retrograd

Ieșirea lui Uranus din retrograd ne aduce un plus de energie, necesar pentru a face față situațiilor imprevizibile care ne pot surprinde în această perioadă. Dacă totul tinde spre haos, cel mai bine ar fi să luăm lucrurile pe rând și să le rezolvăm pas cu pas. Buna organizare ne va fi de ajutor pentru a depăși pe cele mai bune cai conjuncturile aduse de evenimentul astral din 14 ianuarie.

Să nu uităm că Uranus este planeta libertății, a adevărului suprem, a intuiției spiritului, așadar vom simți un intens impuls de libertate, de curățenie interioară, de a elimina din jurul nostru ceea ce este fals sau nu concide cu adevărata noastră făptură interioară.

Sfatul nostru este să nu luați decizii pripite, mânați de impulsivitate, ci gândiți atent gesturile și reacțiile astfel încât indiferent ce doriți să faceți, să procedați cu blândețe și maturitate.

Citește și:

15 ianuarie 2021 – Conjuncția Soare – Pluto

Soarele și Pluto se întâlnesc în 15 ianuarie în zodia Capricornului, zodie muncitoare și practică. Soarele reprezintă lumina și adevărul, iar Pluto stăpânește întunericul și misterul. Deși atât de diferite, complet opuse, totuși fără întuneric nu am aprecia lumina și fără lumină nu ar exista umbra. Ca yin și yang, Soarele și Pluto ne îndeamnă să găsim echilibrul în toate, să vedem partea bună din situațiile negative, să găsim soluțiile sau echilibrul emoțional în situațiile tensionate sau de suferință.

Această conjuncție ne transmite acut nevoia de evoluție spirituală și de echilibru interior.

Este un tranzit mistuitor, va fi resimțit de fiecare în sinea sa, căci ne pune față în față cu adevărul propriu. Cântărirea atentă a deciziilor, iubirea și mai ales recunoașterea adevărului față de noi înșine, dar și recunoștința pentru tot ceea ce avem reprezintă elemente-cheie ce ne vor ajuta să traversăm mai lin ecourile acestui eveniment astral.

Citește și:

astrologie evenimente astrale jumatatea a doua a lui ianuarie 2021 Foto: De la Jacky Brown/ shutterstock.com

19 ianuarie 2021 – Tranzitul Soarelui în Vărsător

Zodia libertății și a imprevizibilului, a adevărului și a responsabilității colective, a noului și a revoluției – iată un tranzit intelerant al Soarelui, care ne va îndemna să ne gândim mai mult la ceilalți, să ne implicăm mai mult în societate, să nu mai rămânem indiferenți la nevoile și suferințele colective.

Este timpul să gândim dincolo de sfera noastră individuală și să ne unim forțele pentru o lume mai bună. Cu gesturi mici sau mari, putem încerca să amprentăm pozitiv lumea în care trăim, chiar dacă vorbim despre un anturaj mic, al prietenilor, sau ne raportăm la asociații, mișcări ecologiste, donații etc.

24 ianuarie 2021 – Conjuncție Soare-Saturn în Vărsător

Saturn ne aduce energia marilor realizări, practic lucrurile mărețe se întâmplă mai mereu sub „supravegherea” lui Saturn. Planeta determinării, a angajamentului și a muncii grele, face acum conjuncție cu Soarele chiar în sfera Vărsătorului. Este vremea să trecem de la vis la realizare, să punem pe hârtie planurile cele mai râvnite în sinea noastră, căci cu aceste energii astrale putem face realizări mărețe.

Citește și:

Putem începe noi proiecte, care să ne aducă mulțumire sufletească și câștiguri financiare, putem deschide o afacere sau putem realiza colaborări la care nici nu sperăm. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc