Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice în următoarele zile din Ianuarie 2021: La ce să ne așteptăm?

Sunteți pregătiți pentru energia Vărsătorului? Mai multe evenimente astrologice au loc până la finalul acestei luni. Vă invităm să aflați cum ne vor influența astrele și ce așteptări să avem de la această perioadă.

28 ianuarie 2021 – Luna Plină în Leu

Vom lăsa loc iubirii, curajului și sincerității în viața noastră. Astfel vom comunica mai bine cu cei apropiați, vom face alegeri mai bune, în armonie cu porpria noastră viață și vom avea curajul să recunoaștem și să spunem lucrurilor pe nume.

29 ianuarie 2021 – Conjuncție Soare-Jupiter

Jupiter reprezintă convingerile noastre, propriile valori, adevărul divin, așadar în această perioadă putem începe să proiectăm în mintea noastră cele mai mari dorințe și convingeri. Putem influența energiile Universului în favoarea noastră, plantând astfel „sămânța” din care vor răsări speranțele și împlinirile noastre cele mai mari.

De asemenea, vom reflecta la cine suntem în momentul de față, cine am ajuns să fim, pe ce cai și cu ce suntem diferiți față de anii precedenți. O introspecție utilă, căci ne îndreptăm pas cu pas către armonia interioară și către deciziile cele mai bune pentru noi, chiar dacă uneori acestea se dovedesc a fi mai dure.

Citește și:

30 ianuarie 2021 – Mercur retrograd în Vărsător

Încheiem luna ianuarie cu retrogradarea lui Mercur într-o zodie de aer, eveniment care ultima dată a avut loc în 2015. Este activat mentalul! Vom face o atentă și minuțioasă analiză a perspectivelor noastre, a rolului nostru în propria viață și în societate, a sinelui și a conectării noastre cu lumea din jur.

Este o retrogradare pe care o vom resimți profund printre emoțiile noastre, ca un proces de remodelare intens. Este recomandat să nu luăm decizii pripite și să nu ne lăsăm conduși de impulsivitate.

Foto articol: De la Elena11/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc