Setari Cookie-uri

Inspirație pentru ZODII: Mantra care îți dă putere în a doua jumătate a Lunii Februarie

Stă în puterea noastră de a face fiecare zi mai frumoasă și mai bună. Iată care este mantra zodiei tale pentru a doua jumătate a Lunii Iubirii: rostește-o și o energie benefică îți va cuprinde destinul.

Mantrele sunt cuvinte puternice care trezesc curajul, acțiunea și iubirea în fiecare dintre noi. Însă cum unele cuvinte inspiră pe unii și lasă nepăsători pe alții, la fel și mantrele trebuie atent alese, pentru a fi cu adevărat potrivite. Lasă-te pe mâna astrologilor și descoperă mantra zodiei tale, care te inspiră și îți dă putere în a doua jumătate a lunii Februarie.

Berbec

În perioadele în care simți că pierzi controlul, stresul poate pune stăpânire pe gândurile și emoțiile tale.

Mantra ta pentru ultimele săptămâni ale lunii Februarie: „Accept ceea ce se întâmplă, las trecutul în urmă și am încredere în viitor.

Taur

Deși prezentul nu se arată a fi atât de dificil, totuși gândurile către viitor pot provoca furtuni de neliniști în sufletul unui Taur.

Citește și:

Mantra ta pentru această perioadă: „Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

mantra iubirii pentru fiecare zodie Foto: De la f_y_b/ shutterstock.com

Gemeni

Spiritul tău critic te poate îndemna să te învinovățeșți pentru unele aspecte din viața ta, iar astfel de emoții nu fac decât să îți îngreuneze situația și să aibă efect toxic asupra spiritului tău.

Mantra ta pentru această perioadă: „Mă iert și știu că aleg în fiecare clipă tot ceea ce cred că este mai bun și mai potrivit pentru mine. Nu caut perfecțiunea, ci trăiesc cu bucurie și am curajul să experimentez.

Rac

Poți simți că ai nevoie de mai mult de la viață, că poți mai mult și că poate nu faci destule pentru a-ți implini visurile. Cu toate acestea, mergând pe firul acesta, rișți să te suprasoliciți și să îți dezechilibrezi sănătatea.

Citește și:

Mantra ta pentru această perioadă: „Mai bine este dușmanul binelui. Mă iubesc așa cum sunt și primesc tot ceea ce am nevoie.

Leu

Lucrurile capătă un ritm nebun și te poți pierde în activități diverse, simțind nevoia să te regăseșți, să ai timp pentru tine.

Mantra ta pentru această perioadă: „Fericirea începe cu mine. Cu cât sunt mai fericit, cu atât pot împărtăși celorlalți iubire, înțelegere și încredere.

Fecioară

Pui suflet în tot ceea ce faci și îți doreșți ca totul să iasă perfect. Mai mult decât atât, te interesează cu adevărat ce cred ceilalți despre tine și rișți să îți faci gânduri negative atunci când nu reușeșți, firesc fiind, să fii pe placul tuturor.

Citește și:

Mantra ta pentru această perioadă: „Mă iubesc așa cum sunt. Las în urmă orice grijă și orice resentiment.”

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc