Setari Cookie-uri

Inspirație pentru ZODII: Mantra care îți dă putere în a doua jumătate a Lunii Februarie

Stă în puterea noastră de a face fiecare zi mai frumoasă și mai bună. Iată care este mantra zodiei tale pentru a doua jumătate a Lunii Iubirii: rostește-o și o energie benefică îți va cuprinde destinul.

Balanță

Universul ți-a pregătit multe suprize plăcute și îți aduce în cale o mulțime de oportunități. Încerci să le prinzi pe toate, munceșți din greu, dar suprasolicitarea și oboseala te pot dezechilibra.

Mantra ta pentru această perioadă: „Viața mea nu este o cursă, un maraton. Călătoria mea prin viață este ca o plimbare în care mă bucur de micile bucurii, trăiesc clipa, visez cu ochii deschiși și întâlnesc iubire la tot pasul.

Scorpion

Traversezi o perioadă cu multe încercări, însă nu ai de gând să te dai bătut.

Mantra ta pentru această perioadă: „Orice aș face, oricât de puțin, oricât de lent, promit să nu renunț. Merg mai departe cu viața mea.”

Săgetător

Problemele financiare pot prinde o nuanță acută în a doua jumătate a lunii. Învață să ceri ajutor și să comunici cu cei din jurul tău, căci prietenii și familia sunt dispuși să îți fie alături cu orice ajutor sau sfat.

Citește și:

Mantra ta pentru această perioadă: „Cu iubirea celor dragi, drumul prin viață este mai ușor. Învăț să mă dezvălui în fața celorlalți fără teamă, am curajul să spun ce simt și mă bucur de iubirea pe care o primesc.

Capricorn

Te confrunți cu situații și provocări noi, așadar capacitatea ta de adaptare și reactile la schimbare îți sunt puse la încercare. Poți simți că încă nu deții suficiente informații, că ai nevoie să înveți mai mult.

Mantra ta pentru această perioadă: „Am încredere în schimbare și știu că ieșirea din confort reprezintă primul pas al evoluției. Accept prezentul și pășesc încrezător către viitor.

mantra pentru fiecare zodie in februarie 2021 Foto: De la Ellerslie/ shutterstock.com

Vărsător

Deși pas cu pas faci demersuri pentru a-ți îndeplini visurile și a-ți atinge scopurile, totuși simți că o mare parte din componentele reușitei nu depind de tine. Ai nevoie și de puțin noroc ca lucrurile să iasă bine și te gândești deja la un plan secundar care să te ajute în cazul în care nu primești răspunsurile pe care le aștepți.

Citește și:

Mantra ta pentru această perioadă: „Am puterea să mă adaptez la orice situație și voi ști să culeg ce este mai bun din tot ceea ce primesc. Nu renunț la dorințele mele, chiar dacă prețul lor îmi pare mare.”

Pești

Simți că timpul trece atât de repede pentru tine, că totul se întâmplă cu o altă viteză față de cea cu care mergi tu, de parcă ritmul tău ar face parte dintr-o lume paralelă. Te îngrijorează proiecția reușitelor tale în timp.

Mantra ta pentru această perioadă: „Trăiesc vârsta perfectă. Fiecare an este special și prețios căci îl trăiesc doar o singură dată.

Foto articol: De la Mia Stendal/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc