Setari Cookie-uri

Luna Plină în Fecioară ne aduce pace în suflete și limpezime în gânduri

Luna Februarie se încheie cu un eveniment astral ce ne încarcă cu energii pozitive, limpezindu-ne gândurile și echilibrandu-ne emoțiile: Luna Plină în Fecioară. Vă invităm să descoperiți cum va fi influențată fiecare zodie de această Lună Plină ce se ridică în semnul practic al Fecioarei.

27 Februarie 2021: Lună Plină în Fecioară

Acest eveniment astral ne aduce puterea de a ne echilibra emoțiile, de a renunța la acele gânduri sau legături care ne țin în loc sau ne împiedică să ne simțim fericiți și să ne împlinim visurile.

În noaptea dinspre 27 spre 28, când Luna va fi puternic luminată de Soare, vom primi energie astrală vindecătoare, divină, ce ne va hrăni sufletele cu pace, împlinire și iubire.

Gândurile noastre se vor limpezi, vom privi mai ordonat viitorul apropiat, vom selecta activitățile pe care le putem face pentru a ne urma țelurile, dezvoltând din senin un spirit practic pe care ni l-am tot dorit, dar nu am reușit să îl conturăm.

Avem acum puterea de a face curățenie în emoțiile noastre, de a lucra cu propria persoană spre a ne dezvolta spiritual, îndreptându-ne către echilibru și dovedind puterea de a trece peste orice obstacol vom întâlni. Vom privi viața printr-o lumină mai caldă, mai blândă, reușind astfel să devenim mai optimiști.

Citește și:

Cum va influența Luna Plină în Fecioară fiecare zodie în parte?

Berbec

Luna Plină îți va aduce spor în muncă și idei minunate în ceea ce privește proiectele în carieră. Gândești limpede și practic, ieși ușor în evidență și comunici excelent, astfel că mai multe colaborări se pot contura la finalul lunii februarie. De asemenea, dacă aveați anumite planuri sau decizii importante de luat, acum veți găsi răspunsurile de care aveați nevoie pentru a lua cea mai bună decizie.

horoscop februarie 2021 Foto: De la conrado/ shutterstock.com

Taur

Nativii Taur vor privi lucrurile cu mai mult optimism și speranță. Vor simți nevoia să ia o pauză, să mai domolească puțin ritmul nebun în care s-au aventurat și să găsească timp pentru ei și pentru cei dragi lor. Vor dori să petreacă timpul fie lângă prieteni și familie, fie răsfățându-se cu tot ceea ce le poftește inima.

Citește și:

Această perioadă îi încarcă cu energie bună, cu puetere, cu speranța și echilibru.

Gemeni

Nativii Gemeni își vor indrepa atenția către familie și prieteni, poate chiar vor plănui o mică vacanță sau o surpriză pentru partenerul de viață. Sunt romantici și au poftă de aventură, iar cei singuri pot întâlni la final de februarie o persoană interesantă, de care se pot îndrăgosti nebunește.

Rac

Racii vor avea inspirație profesională la final de februarie, vor avea idei de creștere a finanțelor sau chiar pot avea noroc pentru o nouă colaborare sau un nou loc de muncă. Este recomandat să nu rateze ocaziile care se ivesc în această perioadă, căci norocul nu vine chiar mereu. În plus, contractele încheiate în această perioadă sunt de bun augur.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc