Setari Cookie-uri

Luna Plină în Fecioară ne aduce pace în suflete și limpezime în gânduri

Luna Februarie se încheie cu un eveniment astral ce ne încarcă cu energii pozitive, limpezindu-ne gândurile și echilibrandu-ne emoțiile: Luna Plină în Fecioară. Vă invităm să descoperiți cum va fi influențată fiecare zodie de această Lună Plină ce se ridică în semnul practic al Fecioarei.

Leu

Nativii Leu se bucură să se afle în centrul atenției. Astrele le aduc noroc la bani, iar cei din jur îi complimentează și îi apreciază pentru rezultatele lor. Așadar nativii Leu primesc bani, pot face alegeri bune în afaceri, au noroc de proiecte profitabile și pot încheia colaborări care, cel puțin pe termen, scurt să le aducă câștiguri suplimentare.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din 27 februarie poate reprezenta un moment important în viața acestora, ceva se încheie și lasă loc unui nou început. Fie este vorba despre un credit, un proiect, o construcție, poate ceva ce așteptau de multă vreme se încheie sau se rezolvă acum.

Balanță

Luna Plină le aduce nativilor Balanță prilej de odihnă, de regăsire și reechilibrare, după o perioadă mai aglomerată. Găsesc în sfârșit timp pentru ei și pentru cei dragi, pentru prieteni și pentru toate acele mici plăceri ale vieții, care, pe cât sunt de mici, pe atât sunt de importante pentru a aduce un strop de fericire și împlinire.

Citește și:

Scorpion

Nativii Scorpion au poftă de aventură, așadar vor dori să iasă din cotidian și să se distreze sau să își împlinească un vis. Pot alege să călătorească sau pot apela la servicii de spa, masaj, relaxare sau orice alt serviciu prin intermediul căruia se simt răsfățați. Tot acum pot simți impulsul de a se înscrie la un program sportiv.

Săgetător

Luna Plină le aduce nativilor Săgetător o energie pozitivă imensă, care îi învăluie și îi determină să se simtă mai fericiți, mai împliniți, mai veseli și binecuvântați. Au acum curajul să își exprime fără perdea sentimentele, să încerce să își împlinească un vis, să devină mai tandri cu persoana iubită.

Capricorn

Și nativii Capricorn se bucură de noroc adus de Luna Plină în Fecioară, noroc care poate să apară în orice domeniu al vieții, de la planul financiar și al carierei, până la sănătate și dragoste. Așadar, tot ceea ce au de făcut nativii Capricorn este să se bucure de această perioadă și să profite de fiecare ocazie care le iese în cale.

Citește și:

Vărsător

Luna Plină le aduce nativilor Vărsător romantism și dragoste. Aceștia devin un magnet pentru sexul opus, sunt cuceritori, tandri și au acum ocazia fie să înceapă o nouă relație, fie să reaprindă flacăra iubirii în cuplul în care sunt implicați deja.

Nativii Vărsător care sunt implicați în conflicte cu partenerul de viață, au acum ocazia să rezolve problemele din relație.

Pești

Și în cazul nativilor Pești Luna Plină le aduce prilej de iubire și aprofundare a relației de cuplu. Cei singuri au ocazia să își găsească jumătatea, iar cei implicați deja într-o relație pot trece acum la următorul nivel, astfel că fie vor iniția căsătoria, fie se mută împreună sau se gândesc să conceapă un copil.

Foto articol: De la Sergey Nivens/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc