Setari Cookie-uri

Acestea sunt cele 3 zodii cu NOROC în DRAGOSTE în luna lui Mărțișor

Luna martie 2021 ne provoacă pe toți, indiferent de zodie, să ne exprimăm emoțiile, să ne analizăm reacțiile, să căutăm echilibrul. Însă, din tot horoscopul, aceste trei zodii sunt favorizate astral în ceea ce privește planul amoros, găsind armonia în cuplu sau întâlnind sufletul pereche.

Taur

Nativii Taur își concentrează atenția în această lună asupra planului sentimental, asupra relației de cuplu, dar și cu ceilalți – prieteni, membrii ai familiei.

Au nevoie să își identifice blocajele în comunicare și să găsească soluții pentru a spori armonia în relație. Așadar, se focusează pe comunicarea verbală și nonverbală, își cântăresc vorbele și evita să acționeze impulsiv, devin mai tandri, romantici și atenți cu persoana iubită. De asemenea, sunt deschiși la discuții delicate cu cel drag, discuții care, poate, altă dată ar fi dus la ceartă, dar acum nativii sunt dispuși să asculte cu calm și preocupare nevoile celuilalt și să încerce să găsească soluții pe care să le aplice cât mai curând.

Citește și:

Plini de șarm, cu bun gust și o energie pozitivă pe care o resimt și cei din jur, nativii Taur devin cuceritori, astfel că cei singuri vor atrage multe priviri. Astrele îi susțin, așadar este posibil să întâlnească o persoană interesantă, cu care să rezoneze profund, ca și când sunt două spirite bătrâne care se cunosc, se știu, au mai interacționat cândva. Putem spune că nativii Taur au șansa de a-și întâlni sufletul pereche în această lună.

Pentru unii, această întâlnire poate să nu înceapă cu atracția fizică, ci cu prietenia, urmând ca, mai târziu, să constate că legătura lor este mai mult decât atât.

zodii norocoase in iubire in martie 2021 Foto: De la Graficart_house/ shutterstock.com

Rac

Viața amoroasă a nativilor Rac are parte numai de vești bune. Aceștia sunt interesați de cămin, se gândesc să aducă puțină adrenalină în cuplu și poate chiar pun la cale ieșiri de weekend în care să se distreze sau să se relaxeze alături de partener.

Citește și:

Peste toate acestea, sunt dispuși să facă investiții în cămin, astfel încât casa să devină un loc pe de o parte mai practic, iar pe de alta mai plăcut. Unii dintre nativi se pot gândi chiar la schimbarea domiciuliului.

Cei singuri comunică excelent, sunt veseli, plini de șarm și atrăgători, astfel că șansele de a întâlni o persoană interesantă sunt destul de mari, iar astrele le aduc noroc în dragoste. Pot începe o relație interesantă și palpitantă, romantică și intensă, din care vor avea multe de învățat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc