Setari Cookie-uri

Acestea sunt cele 3 zodii cu NOROC în DRAGOSTE în luna lui Mărțișor

Luna martie 2021 ne provoacă pe toți, indiferent de zodie, să ne exprimăm emoțiile, să ne analizăm reacțiile, să căutăm echilibrul. Însă, din tot horoscopul, aceste trei zodii sunt favorizate astral în ceea ce privește planul amoros, găsind armonia în cuplu sau întâlnind sufletul pereche.

Pești

Astrele aduc veselie și poftă de aventură pentru nativii Pești, înzestrându-i cu și mai mult șarm decât îi cunoaștem că au deja. Sunt cuceritori, romantici și misterioși, atrăgând cu ușurință atenția celor din jur.

Nativii singuri întâlnesc multe persoane interesante și se pot aventura într-o relație din care vor avea multe de învățat. Astrele le aduc noroc în întâlnirea persoanelor de care au nevoie, așadar își pot găsi sufletul pereche în această lună. Au nevoie de puțină îndrăzneală pentru a intra în legătură cu persoana care le-a stârnit interesul.

Cei care se află deja într-o relație, vor face o analiză a lucrurilor bune și a celor pe care doresc să le îmbunătățească în relație, având în plan să găsească soluții pentru a spori armonia în cuplu.

Citește și:

zodii cu noroc in dragoste in martie 2021 Foto: De la Ironika/ shutterstock.com

Romatici și sensibili cum sunt, vor reuși să își atingă scopurile dacă reușesc ca mai întâi să se echilibreze pe ei înșiși. Planul emoțional al nativilor Pești poate fi puțin răvășit în această perioadă, de aceea au nevoie să își găsească armonia interioară, în contrast cu dorința intensă de aventură pe care o experimentează la începutul acestei primăveri.

În funcție de harta astrală personală, și alte zodii se pot bucură de energii pozitive când vine vorba de viațaamoroasă. Astfel că astrologii ne îndeamnă să fin atenți la ocaziile pe care viața ni le oferă și să ne implicăm în mod activ în relație.

Foto articol: De la VladislavNice/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc