Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Berbec. Află ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă în funcție de zodia ta

Pe 21 martie am intrat oficial în zodia Berbec, un semn zodiacal curajos, energic, independent, pasional, matur și încăpățânat. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru următoarea perioadă. 

Soarele a părăsit Peștii și a intrat în zodia Berbec; oficial, a început noul an astrologic.

Berbecul este cunoscut pentru calitățile sale responsabile, pline de pasiune. Berbecul va insufla cu siguranță o îndrăzneală către toate semnele zodiacale; majoritatea vom fi inspirați să acționăm și să trăim momentul.

Iată ce ne-au pregătit astrele în funcție de zodia în care ne-am născut:

Berbec

La muuuulti ani! Luna aceasta va aduce către tine o putere imensă din partea Universului; este momentul să urci pe scenă și să te ocupi de responsabilitățile tale, de visurile și de cele mai mari dorințe. Ai foarte multă încredere în tine și reușești să îți îndeplinești toate obiectivele.

Taur

Draga mea Taur, nici nu cred că ești pregătită pentru ce urmează. În sfârșit viața ta începe să se liniștească; vei avea o perioadă zen, fix cum îți place ție. Profită de următoarele săptămâni pentru a învață lecțiile din ultima perioadă și a lua decizii importante pentru viitor.

Citește și:

Gemeni

Sezonul Berbecului va fi ideal pentru tine în ceea ce privește viața personală; ești pregătită să ieși din zona de confort, să îți extinzi cercul de prieteni, să socializezi și să strălucești în toate grupurile în care ești. Simți nevoia să cunoști oameni noi și să experimentezi lucruri interesante.

Rac

Ești în fruntea carierei și continui pe acest drum și în următoarele săptămâni. Datorită curajului pe care ți-l transmite Berbecul, este posibil să iei câteva decizii îndrăznețe și să îți arăți abilitățile de lider. Asumă-ți responsabilitățile profesionale care îți vor aduce beneficii.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc