Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Berbec. Află ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă în funcție de zodia ta

Pe 21 martie am intrat oficial în zodia Berbec, un semn zodiacal curajos, energic, independent, pasional, matur și încăpățânat. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru următoarea perioadă. 

Leu

După sezonul emoțional al Peștilor, iată că vine perioada Berbecului care îți va revigora motoarele. În această perioadă ești foarte îndrăzneață în ceea ce privește aspirațiile și ideile tale legate de viitor. Ai ocazia să îți lărgești orizonturile și să începi o nouă aventură.

Fecioară

Acesta este sezonul perfect pentru ca tu să îți cureți sufletul și să faci o călătorie internă punând întrebările dificile din punct de vedere emoțional. Este momentul să îți înfrunți temerile și să stabilești limite sănătoase în relațiile. Folosește acest timp pentru a îți da seama cine ești cu adevărat.

Balanță

În următoarea perioadă trebuie să faci câteva mișcări îndrăznețe cu privire la relațiile tale personale. Profită de această ocazie pentru a vorbi deschis despre ceea ce simți și a elimina toate neînțelegerile sau chiar conflictele difiicle. Fii sinceră și poți găsi chiar și dragostea adevărată.

Citește și:

Scorpion

Acest nou an astrologic va insufla o energie incredibilă către tine; ești foarte inspirată cu privire la tot ce urmează să faci. Profită de acest nou început pentru a îți reorganiza rutina, a adăuga activități interesante în programul tău și, cel mai important, a stabili obiective noi.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc