Setari Cookie-uri

Horoscop Aprilie: cum ne influențează principalele evenimente astrologice ale lunii

În a doua lună a primăverii astrele ne provoacă la introspecție, prosperitate, dezvoltare și creație. Vă prezentăm cele mai importante evenimente astrale din această perioadă, dar și modul în care acestea vor avea ecou în viațanoastră.

Luna aprilie este plină de evenimente astrologice care ne scot din zona confortului și ne împing să evoluăm, să mergem mai departe, să ne urmăm chemarea inimii și să legăm noi relații, colaborări și parteneriate. Este o lună plină de evenimente imprevizibile, în fața cărora putem simți că am pierdut controlul sau că rezolvarea lor nu depinde de noi, însă ceea ce este bine să facem e să ne pregătim, să fim gata pentru orice răspuns vom primi. O lună dinamică și plină de provocări în toate planurile vieții.

4 Aprilie – Mercur intră în semnul Berbecului

Luna aprilie începe energic, exploziv chiar, aducându-ne nerăbdare, poftă de muncă, de aventură, dar și provocări în care trebuie să ne gestionăm foarte bine timpul și resursele. Zodia Berbec este una încrezătoare, sociabilă, aventurieră și foarte dinamică, iar aceste caracteristici de bază sunt transmise și către ceilalți nativi ai zodiacului.

Citește și:

Unii dintre noi ne putem simți împinși de la spate, alții poate vor simți că ritmul cu care se întâmplă lucrurile este prea alert. Mai mult decât atât, pot să apară anumite riscuri pe care trebuie să ni le asumăm, învățând astfel să avem mai multă încredere în noi, să facem mai mult din ceea ce ne-am dori să facem.

Perioada este marcată și de o mobilizare a resurselor de orice fel, dar și de energie, călătorii, relații noi și schimbări în carieră.

evenimente astrologice aprilie 2021 Foto: Zharinova Marina/shutterstock.com

9 Aprilie - Marte (Gemeni) în cuadratură cu Neptun (Peşti)

Primim multă energie, însă odată cu aceasta se instaurează și haosul. Avem nevoie să ne pregătim puțin îanintea zilei de 9 aprilie, pentru a putea face față cu succes următoarelor zile. O bună organizare la locul de muncă, dar și acasă, o planificare a chelutielilor, drumurilor pentru rezolvarea unor probleme reprezintă soluții pentru o perioadă în care este posibil să acționăm haotic, fără o direcție clară și, așadar, fără să obținem rezultate.

Citește și:

Astfel că, dacă aveți lucruri de rezolvat începând cu 9 aprilie, este bine să vi le planificați meticulos.

12 aprilie - Venus (Berbec) în cuadratură cu Pluton (Capricorn)

Este posibil să regândim relațiile noastre cu persoane care prezintă o anumită autoritate în viața noastră. Mai mult decât atât, noi ne putem asuma anumite responsabilități și o nouă poziție în fața acestora, o poziție de conducere, de lider sau de izolare, după caz.

Este posibil să dorim să punem capăt unor situații care s-au tot repretat în ultima vreme, legate de anumite persoane, față de care vrem să schimbăm imaginea, percepția și modul în care ne raportăm.

14 aprilie - Venus în Taur

Acest eveniment astrologic prezintă ecou în special în viața personală, aducând influențe bune asupra relațiilor de dragoste și din familie. Ne vom concentra mai mult pe planul sentimental, ne putem vizita rudele și chiar plănuim concedii alături de cei dragi.

Citește și:

Pentru cuplurile aflate la început, în această perioadă pot fi luate decizii în relație, cum ar fi să se mute împreună, să se căsătorească sau chiar să conceapă un copil.

19 aprilie: Soare-Mercur în Taur

În sfârșit se instalează calmul, mintea noastră devine mai limpede și activitățile capătă o nuanță practică, echilibrată și ordonată. Ieșim așadar din senzația de haos și lucrurile par să prindă un sens, să se apropie de o finalitate. Devenim mai productivi, iar pentru unii nativi mai norocoși noi proiecte sau colaborări pot fi semnate.

23 aprilie - Venus în conjuncţie cu Uranus (Taur)

În această perioadă astrele ne aduc dorința de aventură, de nou, de a ieși din tipare. Putem deveni mai rebeli, mai curajoși, mai noncoformisti decât suntem de obicei. De asemenea, este cazul să ne așteptăm la unele surprize din partea vieții, situații noi în fața cărora trebuie să ne adaptăm rapid. Creativitatea ne este pusă la încercare, dar și responsabilitatea, căci oricâtă poftă de aventură am avea, este necesar să acționăm cu prudență. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc