Setari Cookie-uri

Horoscop Aprilie: cum ne influențează principalele evenimente astrologice ale lunii

În a doua lună a primăverii astrele ne provoacă la introspecție, prosperitate, dezvoltare și creație. Vă prezentăm cele mai importante evenimente astrale din această perioadă, dar și modul în care acestea vor avea ecou în viațanoastră.

25 aprilie - Venus şi Mercur (Taur) în cuadratură cu Saturn (Vărsător)

Acest eveniment astral ne aduce o serie de provocări care ne pot mișca profund. Pentru unii nativi, preț de câteva zile se poate stârni o furtună interioară, ceea ce poate duce la luarea unor hotărâri în față cărora nativii ezitau de ceva vreme, acum sunt nevoiți să aleagă o cale, să facă un compromis, să meargă înainte orice ar fi. Primim un puternic impuls de a ne urma dorințele, dar pentru realizarea acestora vom avea nevoie de ceilalți. Așadar este încurajată comunicarea, colaborarea, munca în echipă.

30 aprilie - Soarele în conjuncţie cu Uranus (Taur)

La finalul acestei luni primim iarăși o doză de energie, simțind o nevoie acută de libertate, de distracție, de călătorii sau pur și simplu de timp pentru noi, în care să ne relaxăm și să ne refacem puterile. Simțim că este timpul să investim mai mult în noi, în ceea ce ne face mai fericiți și ne sporește confortul în viața de zi cu zi, căpătând deja o experiență aparte pe care am dobândit-o pe tot parcursul lunii aprilie, o lună, așa cum spuneam mai sus, plină de provocări și lecții de viață.

Citește și:

La finalul acestei luni ne vom simți pe de o parte răvășiți, dar pe de alta mai bogați spiritual, mai încrezători în propriile forțe, mai optimiști și cu mai mulți prieteni.

Foto articol: OlgaOsa, Subbotina Anna/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc