Luna Nouă de pe 12 aprilie este doar despre viitor. Horoscop pentru fiecare zodie în parte

Previziuni astrale importante pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele două săptămâni:

Luna Nouă în Pești de luna trecută a fost una de vis - ne-a umplut sufletele cu energie pozitivă și ne-a dat curajul de a merge mai departe. Mai mult, ne-a inspirat, de asemenea, să visăm și să ne lăsăm conduși de intuiție, să luăm decizii bazate pe ce ne dictează inima.

Pe 12 aprilie am avut o nouă Lună Nouă - de data aceasta în zodia Berbec.

Această lună nouă ne va ajuta să ducem mai departe energia speranței din ultima perioadă și să o folosim pentru a face o schimbare de impact în viața noastră.

Previziuni astrale importante pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele două săptămâni:

Berbec

Acesta este sezonul tău, draga mea născută în zodia Berbec. Această Lună Nouă reprezintă un nou început pentru tine - astrele îți vor oferi șansa de a te exprima în moduri noi și creative, de a face schimbările pe care ți le dorești și de a îți crea viața la care visezi.

Retail jobs

Taur

Este posibil ca în următoarele săptămâni să te simți puțin epuizată. Te așteaptă o perioadă destul de aglomerată, cu multe taskuri și sarcini importante de care trebuie să te ocupi. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse. Nu uita, însă, de tine. Fă-ți timp pentru activități care te ajută să te relaxezi.

Gemeni

Pentru tine odihna și reflectarea personală sunt mai importante decât urmărirea fiecărui obiectiv de pe listă. Gândește-te la tine și relaxează-te; ia-ți timpul necesar pentru a îți încărca bateriile. Astfel, vei avea și o viziune mai clară asupra obiectivelor tale.

Rac

Aceasta este șansa ta de a spune ce ai pe suflet; ești sinceră și vorbești deschis despre sentimentele tale, despre emoții și trăiri. Relațiile cu oamenii din jurul tău se îmbunătățesc considerabil în următoarele săptămâni.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri