Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 12 aprilie este doar despre viitor. Horoscop pentru fiecare zodie în parte

Previziuni astrale importante pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele două săptămâni:

Luna Nouă în Pești de luna trecută a fost una de vis - ne-a umplut sufletele cu energie pozitivă și ne-a dat curajul de a merge mai departe. Mai mult, ne-a inspirat, de asemenea, să visăm și să ne lăsăm conduși de intuiție, să luăm decizii bazate pe ce ne dictează inima.

Pe 12 aprilie am avut o nouă Lună Nouă - de data aceasta în zodia Berbec.

Această lună nouă ne va ajuta să ducem mai departe energia speranței din ultima perioadă și să o folosim pentru a face o schimbare de impact în viața noastră.

Previziuni astrale importante pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele două săptămâni:

Berbec

Acesta este sezonul tău, draga mea născută în zodia Berbec. Această Lună Nouă reprezintă un nou început pentru tine - astrele îți vor oferi șansa de a te exprima în moduri noi și creative, de a face schimbările pe care ți le dorești și de a îți crea viața la care visezi.

Citește și:

Taur

Este posibil ca în următoarele săptămâni să te simți puțin epuizată. Te așteaptă o perioadă destul de aglomerată, cu multe taskuri și sarcini importante de care trebuie să te ocupi. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse. Nu uita, însă, de tine. Fă-ți timp pentru activități care te ajută să te relaxezi.

Gemeni

Pentru tine odihna și reflectarea personală sunt mai importante decât urmărirea fiecărui obiectiv de pe listă. Gândește-te la tine și relaxează-te; ia-ți timpul necesar pentru a îți încărca bateriile. Astfel, vei avea și o viziune mai clară asupra obiectivelor tale.

Rac

Aceasta este șansa ta de a spune ce ai pe suflet; ești sinceră și vorbești deschis despre sentimentele tale, despre emoții și trăiri. Relațiile cu oamenii din jurul tău se îmbunătățesc considerabil în următoarele săptămâni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc