Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 12 aprilie este doar despre viitor. Horoscop pentru fiecare zodie în parte

Previziuni astrale importante pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele două săptămâni:

Săgetător

Fă-ți timp pentru a lupta împotriva gândurilor care nu îți permit să mergi mai departe cu planurile tale. Scapă de frică, îndrăznește să ieși din zona de confort și urmează-ți visurile. Va fi dificil, însă minunat.

Capricorn

Este timpul să îți împlinești promisiunile făcute și să închizi ușa trecutului. Înveți să te vindeci, să te concentrezi pe momentul prezent și să fii recunoscătoare pentru tot ce ai trăit până acum. Relația cu oamenii din jur se îmbunătățește considerabil.

Vărsător

Luna Nouă va favoriza iubirea în următoarea perioadă. Cu toate acestea, este posibil ca tu să simți nevoia să îți îndrepți atenția asupra ta și a nevoilor sufletului tău. Ascultă-ți intuiția și alege ce simți că este mai bun pentru tine.

Citește și:

Pești

Este momentul să înveți să îți faci o rutină. Organizează-ți programul astfel încât să nu mai pierzi timp prețios, să te concentrezi asupra taskurilor importante și să te simți mai productivă pe plan profesional.

foto main Twilight Sparkle, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc