Setari Cookie-uri

Horoscopul vibrațional pentru următoarele 7 zile: cele 3 energii pe care învățăm să le folosim în favoarea noastră

Fiecare zi poartă o energie aparte, venind încărcată cu oportunități, dar și cu provocări. Este de ajutor pentru noi să știm care sunt energiile dominante ale acestor zile, pregătindu-ne astfel în fața vibrațiilor ce urmează să le întâlnim și încercând totodată să fim mai conștienți de deciziile pe care le luăm.

Horoscopul vibrațional pentru următoarele 7 zile

Energie de împărțit cu alții: comunicare și relații

Una dintre cele mai importante vibrații ale acestei perioade se referă la conexiuni, iar accentul pică mai ales pe legăturile mai slabe, vechi și nesusținute în timp, sau pe cele noi, abia creeate.

Cu alte cuvinte, este indicat să aprofudam relațiile pe care le avem cu cei din jur, iar în unele situații să hotărâm dacă mai păstrăm sau nu acea legătură sau prietenie. Oamenii se schimbă, la fel și noi și valorile noastre, astfel că este posibil să simțim că nu mai rezonam cu anumite persoane și că agățarea într-o legătură viitoare mai rău ne încurcă decât să ne facă bine.

Un alt aspect vizat este cel al modului în care comunicăm. Este indicat să ne transmitem mesajele clar, ordonat, cu diplomație și neîntârziat. Amânările par a fi sancționate de astre în această perioadă.

Citește și:

Așadar, dacă aveți unele telefoane de dat, întâlniri sau drumuri de realizat, nu le întârziați, ci încercați să le onorați pe toate. O bună organizare a timpului va fi necesară.

Atenție și în ceea ce privește sinceritatea mesajelor sau netransmiterea acestora, situații importante atât la locul de muncă, cât și în relațiile cu familia sau persoana iubită. Este important să transmiteți mai departe ceea ce gândiți, ceea ce simțiți, ceea ce vă nemulțumește, cu calm și totodată cu sinceritate. Doar așa ceilalți vor înțelege mai bine cum se văd lucrurile prin ochii voștri și vor putea interveni pentru a face lucrurile mai bune.

horoscop vibrational Foto: agsandrew/shutterstock.com

Energia prosperității: nici avari, nici cheltuitori

Această vibrație atinge bogățiile noastre, atât spirituale, cât și materiale. Ne atrage atenția la dezamăgiri. Este posibil să fim înșelați fie de o persoană pe care o credeam de încredere, fie păcăliți în privința banilor, prin sustragerea frauduloasă a unor sume de bani de către persoane cunoscute sau nu (de exemplu prin intermediul internetului).

Citește și:

Această vibrație este strâns legată de cea de mai sus, căci soluția pentru a evita posibile neplăceri o reprezintă buna și atenta comunicare.

Această energie ne îndeamnă totodată la echilibru, astfel încât să nu fim nici avari, dar nici cheltuitori. Este indicat să faceți acele achiziții de care chiar aveți nevoie, poate pentru casă sau cineva drag, poate pentru îmbunătățirea mediului la birou sau pur și simplu poate fi vorba despre o investiție în educație (cursuri de orice fel) sau sănătate (de exemplu înscrierea la un curs de înot sau într-un program sportiv, fie acesta desfășurat și online).

Este o energie care ne învață ce să facem cu încrederea noastră în ceilalți, dar și cum să ne cheltuim/investim conștient banii și resursele.

Citește și:

Este valoros pentru noi pe termen lung să învățăm echilibrul acestei energii, căci ne va aduce prosperitate, mulțumire și dezvoltare spirituală și materială. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc