Setari Cookie-uri

Horoscopul vibrațional pentru următoarele 7 zile: cele 3 energii pe care învățăm să le folosim în favoarea noastră

Fiecare zi poartă o energie aparte, venind încărcată cu oportunități, dar și cu provocări. Este de ajutor pentru noi să știm care sunt energiile dominante ale acestor zile, pregătindu-ne astfel în fața vibrațiilor ce urmează să le întâlnim și încercând totodată să fim mai conștienți de deciziile pe care le luăm.

Vibrația personală: redescoperă nevoile proprii

Adesea ne pierdem într-un ritm alert în care încercăm să împăcăm munca cu viața de familie și socială, cu sănătatea și problemele personale pe care le avem de rezolvat. În tot acest maraton care pare fără sfârșit ajungem uneori să ne pierdem pe noi, să uităm că avem nevoie și le liniște, de calm, de relaxare.

Această energie a perioadei următoare ne îndeamnă să privim la nevoile personale, să identificăm acele părți din noi care au fost neglijate, cum ar fi unele plăceri, unele tratamente, călătorii, hobby-uri. Toate acestea ne sunt acum readuse în prim plan într-un mod acut, stringent, ca o chemare către ceea ce suntem, către nevoile noastre spirituale.

Avem nevoie să ne regăsim în iubire, în liniște și armonie, avem nevoie de o încetinire a ritmului cotidian.

Citește și:

O bună organizare a timpului ne va fi de ajutor pentru a face față tuturor provocărilor acestei perioade care se anunță, într-adevăr, a fi una plină ochi de evenimente și activități.

Suntem provocați așadar să învățăm să ne răsfățăm și sufletul, să considerăm prioritar acest aspect din viața noastră, de prea multe ori uitat.

Foto articol: Dmitriy Rybin/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc