Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Horoscop săptămânal. Universul se pregătește să ne facă o surpriză în prima săptămână a lunii mai. Ne ajută să ne vindecăm rănile și să închidem definitiv ușa trecutului. Află la ce trebuie să renunți în următoarele zile ca să atragi fericirea în viața ta:

Berbec - Trebuie să renunți la tot zgomotul din jurul tău

Încearcă să te detașezi de tot ce se întâmplă în jurul tău și să fii în conexiune cu sufletul tău. Ascultă-ți intuiția, întreabă-te dacă ești fericită și fă alegeri cu inima.

Taur - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Eliberează-te de povara pe care o duci - nu trebuie să faci oamenii fericiți. Trebuie să te faci pe ține fericită și atât. Renunță la negativitate și, cel mai important, distanțează-te de oamenii toxici care se folosesc de tine.

Citește și:

Gemeni - Trebuie să renunți la frica de angajament

Nu-ți fie frică să iubești. Dărâmă barierele și zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să fii vulnerabilă. Arată-ți adevărata față, deschide-ți inima și permite-i să se îndrăgostească din nou.

Rac - Trebuie să renunți să mai trăiești în trecut sau în viitor

De ce nu te concentrezi asupra momentului prezent? Acesta este singurul care contează, care există, care îți poate aduce fericirea adevărată. ACUM este viața ta. Trăiește-o.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc